-11’de Kiev’i ısıt Kartal'ım

Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda 5 haftada topladığı 7 puanla 3. sırada yer alan Beşiktaş bu gece son hafta maçında Dinamo Kiev karşısına çıkacak... Siyah-Beyazlılar 22.45'te başlayacak maçı kazanırsa tarihinde ilk kez 2. tura yükselecek... Diğer sonuçlarda ise Portekiz'den gelecek habere bakılacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Aralık 2016 Güncelleme 06 Aralık 2016, 00:00
-11’de Kiev’i ısıt Kartal’ım

İÇİNDEKİLER

Hafta sonu Fenerbahçe deplasmanında 0-0 berabere kalan Beşiktaş bu gece belki de tarihinin en önemli maçlarından birisini oynayacak... Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden Siyah-Beyazlılar, son hafta mücadelesinde Dinamo Kiev ile deplasmanda karşılaşacak. 5 maçta 7 puan toplayan ve 3. sırada yer alan Beşiktaş, hiçbir iddiası kalmayan Ukrayna ekibini yenmesi halinde tarihinde ilk kez Devler Ligi'nde 2. tur biletini alacak. Eğer Siyah-Beyazlılar kazanamazsa bu kez aynı saatte başlayacak Benfica-Napoli maçının skoruna bakılacak. Bu akşam Beşiktaş belki de Dinamo Kiev'den daha çok hava şartları zorlayacak. Karşılaşma saati havanın -11 dereceye kadar inmesi bekleniyor.

CANER VE TALISCA DIŞINDA EKSİK YOK
Temsilcimizde sakatlığı bulunan Caner Erkin ve Anderson Talisca'nın dışında eksik oyuncu bulunmuyor... Siyah-Beyazlılar, bugüne dek Avrupa kupalarında 189 maç yaparken bunların 69'unda rakiplerine üstünlük sağladı. Son olarak Benfica ile sahasında yenişemeyen ve beraberlik sayısını 41 karşılaşmaya çıkaran Beşiktaş, 79 müsabakada ise rakiplerine yenildi. Avrupa arenasındaki 189 karşılaşmada fileleri 240 kez havalandıran Kartal kalesinde ise 268 gol gördü.

İŞTE TÜM İHTİMALLER
Bu akşam Dinamo Kiev deplasmanında hayati bir 90 dakikaya çıkacak olan Beşiktaş'ın kulağı Lizbon'da olacak. Siyah- Beyazlılar'ın kaderini Kiev'deki maç kadar Benfica-Napoli mücadelesinden çıkacak sonuç da çizebilir. Kartal kazanırsa her şekilde gruptan çıkıyor. Ama diğer sonuçlarda gözler Portekiz'e çevrilecek.