Töre için ince plan

Beşiktaş Yönetimi West Ham’a kiraladığı Gökhan Töre’nin devre arasında dönmesine sıcak bakıyor. Ancak İngiliz kulübü para isterse bu transfer gündeme gelmeyecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2016 Güncelleme 15 Kasım 2016, 01:37
Töre için ince plan

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' ta Gökhan Töre konusunda belirsizlik sürüyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in geri dönmesine sıcak baktığı yıldız oyuncu için gerisayım başlarken yönetim Gökhan Töre planını çoktan belirledi. Siyah-Beyazlı yönetimin İngiliz kulübü West Ham'a tek kuruş ödemeyi düşünmediği ortaya çıktı. West Ham'da yönetimin Gökhan Töre'yi kiraladıkları için pişmanlık duyduğu ve Beşiktaş'a geri göndermeye sıcak bakacakları öğrenildi. Teknik Direktör Slaven Bilic'in Gökhan Töre'yi takımda tutmak istemesine rağmen yönetimin baskısı sonucu oynatmayacağı belirlendi

YÖNETİM BEKLEMEDE
Beşiktaş Yönetimi'nin West Ham'ın da kadroda düşünmediği Gökhan Töre için beklemeye geçtiği ancak İngiliz kulübünün para istemesi durumunda bu transferin mümkün olmadığı belirtildi. Gökhan Töre'nin de Beşiktaş'a geri dönmeyi istediği biliniyor.

BEŞİKTAŞ'A DÖNMEK İSTİYOR
Beşiktaş'ın sezon başında West Ham'a kiralık olarak verdiği Gökhan Töre'nin Siyah-Beyazlı takıma dönmeyi çok istediği öğrenildi. Töre'nin takım arkadaşlarından gelişmeler hakkında bilgi aldığı belirlendi.