FETÖ değil ABD bile Fener'i ele geçiremez

Ali Şen, “FETÖ, Fenerbahçe ile uğraştı ama ele geçiremeyeceğini anladı. Cemaatin bu işi başarması mümkün değildi. Değil FETÖ, ABD bile Fenerbahçe’yi ele geçiremez” açıklamasını yaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2016 Güncelleme 15 Ağustos 2016, 00:08
FETÖ değil ABD bile Fener’i ele geçiremez

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, FETÖ'nün 2011 yılında Fenerbahçe'yi ele geçerme planları yaptığını ancak 25 milyonluk bir kulübü ele geçirmenin mümkün olamayacağını söyledi. Şen, "Değil FETÖ dünyanın en büyük gücü olan ABD bile Fenerbahçe'yi ele geçiremez" dedi. Efsane başkan şu ifadeleri kullandı: "Fenerbahçe hiçbir ülkeyle kıyaslayamayacağınız kadar güçlü bir sivil bir örgüttür. Fenerbahçe taraftarlarının teşkil ettiği birlik ve beraberlik, 1918 yılında işgal kuvvetleri takımıyla maç yapıp yendikleri zaman başladı.

BANA DAHA ÖNCE DE SORARLARDI
Bana daha önce sorarlardı, 'Cemaat Fenerbahçe'yi ele geçirir mi?' diye. Ben de demiştim, 'Cemaat, Fenerbahçe'yi ele geçirmesi mümkün olmayan bir güçtür.' Çünkü Fenerbahçe'yi hiçbir gücün ele geçirmesi mümkün değildir. Dünyanın en büyük gücü Amerika Birleşik Devletleri'nin bile...

25 MİLYONU MU ELE GEÇİRECEK
Çünkü Fenerbahçe'nin sahibi bir kişi değildir. Bu camianın sahibi 25 milyon kişidir. Herhangi bir gücün Fenerbahçe'yi sarsması, el koyması için 25 milyon taraftarın hepsini ele geçirmesi lazım, o da zaten mümkün kesinlikle değildir. Dolayısıyla hiçbir cemaat Fenerbahçe'ye asla el koyamaz.

FENERLİLER GURURLU VE KEYİFLİ
F.bahçe'ye savaş açan, 25 milyonluk bir devlete savaş açmış demektir. FETÖ de Fenerbahçe'yle uğraşmaya başladığı zaman, zaten ele geçiremeyeceğini, Fenerbahçe'yi sarsamayacağını biliyordu. Fenerbahçeliler bu kulübün bir üyesi olmaktan gururların ötesinde keyifli.