Vatana ihanetten disipline

Galatasaray Kulübü Disiplin Kurulu üyelerinden Celal Ermon, Hakan Şükür’ün vatana ihanet suçlamasıyla disiplin kuruluna sevkedildiğini söyledi. Ermon, “Başvuruyu inceleyerek bir karar vereceğiz” diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2016 Güncelleme 12 Ağustos 2016, 02:06
Vatana ihanetten disipline

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Kulübü Disiplin Kurulu üyelerinden Celal Ermon, Hakan Şükür'ün vatana ihanet suçlamasıyla disiplin kuruluna sevkedildiğini söyledi. Ermon, "Bir üyenin şikayeti üzerine yönetim kurulu Hakan Şükür'ü ihraç istemiyle bize sevketti. Ancak konuyu kapsamlı olarak tepeden tırnağa kadar inceleyeceğiz. Yapılan başvuru tüzüğümüz ve kanunlara göre değerlendirilecek ve sonuçta bu suçlamayla ilgili bir karara varacağız karar verilecek" ifadesini kullandı.

KARAR 2 HAFTADA ÇIKAR
Galatasaray Kulübü Disiplin Kurulu üyesi Celal Ermon kararın 2, 3 toplantı sonrasında çıkacağını vurguladı. Yönetim Kurulu FETÖ'nün darbe girişimi sonrası bir üyenin başvurusu üzerine Hakan Şükür'ü kulüp disiplin kuruluna sevketmişti. FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen G.Saray'ın eski golcüsü Hakan Şükür Türkiye'den ayrılarak ABD'ye yerleşmişti.