Benteke’yi zorlayacağız

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi Liverpool’lu Benteke’yle ilgili olarak, “Düşündüğümüz bir isim. Bu transferi zorlayacağız” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2016 Güncelleme 12 Ağustos 2016, 04:37
Benteke’yi zorlayacağız

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfere yönelik çarpıcı açıklamalar yaptı. Fikret Orman'ın transferini zor gördüğü golcü Christian Benteke için umutlu konuşan Çebi, "Benteke düşündüğümüz oyunculardan bir tanesi. Transferi gerçekleşebilir. Bunun için tüm şartları zorlayacağız. Gündemimizde olan oyuncular var" dedi. Niasse ile ilgilenmediklerini ifade eden Çebi, "2 ya da 3 oyuncu alacağız. Transfere bağlı olarak gelecek ve gidecek oyuncularımız olabilir. Gelişimlerine katkı vermek adına bazı oyuncularımızı kiralayabiliriz" ifadesini kullandı.

GOMEZ'İN KAPISINI ÇALMAYIZ
Alman futbolcu Mario Gomez'e de mesaj gönderen Ahmet Nur Çebi, "Biz artık kapısını çalmayız. Transfer kapanmadan olay kapanmış diyemeyiz. Dönmek istediğinde başka oyuncuyu almış olabiliriz. Şu an için o bizden uzak ama olasıdır şartlarımız uyuşursa transferi olur. Söylediklerim olacağı anlamına da gelmez" diye konuştu.