Artık Cimbom’un da Derdiyok

Çok uzun süredir golcü arayışlarını sürdüren G.Saray yönetimi Eren Derdiyok’u bitirdi... Sarı-Kırmızılılar’ın Kasımpaşa’ya 3 milyon Euro’nun yanı sıra Donk ve Salih Dursun’u vermesi bekleniyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2016 Güncelleme 02 Ağustos 2016, 00:00
Artık Cimbom’un da Derdiyok

İÇİNDEKİLER

Transferde ağır kaldığı için taraftarın hedefinde olan Galatasaray yönetimi en sonunda bombayı patlattı... Uzun süredir forvet arayışını sürüden Sarı-Kırmızılılar, gol yollarında kanayan yara haline gelen soruna Eren Derdiyok ile çözüm buldu. Daha önce gurbetçi futbolcu ile her konuda anlaşan Galatasaray yönetimi, Kasımpaşa kulübü ile pazarlıklarını sürdürüyordu. Dün yapılan son görüşmede taraflar anlaşma sağlayınca Sarı-Kırmızılılar da Eren Derdiyok'un transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in ısrarla takımda görmek istediği 29 yaşındaki futbolcuyla en geç yarın 4 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi.

BONSERVİS İKİ TAKSİTTE ÖDENECEK
Galatasaray'ın Eren'e karşılık Kasımpaşa'ya 3 milyon Euro'nun yanı sıra, Riekerink'in takımda düşünmediği Ryan Donk ve Salih Dursun'u vereceği öğrenildi. Donk geçen sezon devre arasında Kasımpaşa'dan 2.5 milyon Euro'ya alınmıştı. Yönetimin Finansal Fair Play anlaşması nedeniyle bonservis ücretini 2 yılda taksitler halinde ödeyeceği de gelen bilgiler arasında. Galatasaray'ın Eren Derdiyok'un dışında genç bir forvet için de çalışmalarını sürdürdüğü ifade ediliyor.

AYAĞI KIRILDI AMA DÖNÜŞÜ MÜTHİŞ OLDU
2014-2015 sezonunun başında Bayer Leverkusen'den Kasımpaşa'ya çok büyük ümitlerle transfer edilen Eren Derdiyok ayağı kırılınca büyük şok yaşamıştı. Fakat geçen sezon müthiş bir geri dönüş yapan yıldız futbolcu sezonun en flaş isimlerinden biri olmayı başardı.