Eksikler tamamlansın bizi o zaman görün

Monaco galibiyetinin ardından Başkan Aziz Yıldırım’ın tebrik ettiği Vitor Pereira’nın, “Önemli eksiklerimiz var. 1 ay sonra çok daha iyi olacağız” dediği ifade ediliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2016 Güncelleme 29 Temmuz 2016, 00:00
Eksikler tamamlansın bizi o zaman görün

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz sezon kaçan şampiyonluğa ve yapılan eleştirilere rağmen görevinin başında kalan teknik direktör Vitor Pereira, Monaco galibiyeti sonrası tebrikleri kabul etti.

1 AY SONRA GÖRÜN
Başkan Aziz Yıldırım'ın sıcağı sıcağına görüştüğü Portekizli hocayı hem alınan skor hem de oynanan futbol nedeniyle kutladığı belirtiliyor. Alınan bilgilere göre Pereira, Yıldırım'a yeni sezon için çok iddialı ifadeler kullandı. Tecrübeli teknik adamın, "Şu anda çok önemli ve kritik eksiklerimiz var. Topal, Alper, Volkan Şen ve Volkan Demirel bu takımın kilit parçaları. Onların aramıza katılışı, sistemin oturmasının ardından çok daha iyi olacağız. Bizi asıl 1 ay sonra görün" dediği belirlendi. Öte yandan Pereira, Monaco galibiyetini Portekiz basınına yorumladı. Başarılı hoca, "Sadece bir galibiyet aldık. Tur hala ortada. Bizi Fransa'da çok zorlu bir sınav bekliyor" diye konuştu.