Falcao’ya çok dikkat edin kaplan gibi kuvvetli

F.Bahçe’nin eski oyuncusu Ziegler, Monaco ile oynanacak maç öncesi Kanarya’yı Falcao için uyardı. İsviçreli futbolcu, “Kaplan gibi kuvvetli. 1 saniye bile gözden kaçırılmamalı” diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2016 Güncelleme 21 Temmuz 2016, 01:33
Falcao’ya çok dikkat edin kaplan gibi kuvvetli

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ile arasındaki ilk rakip Monaco. Sarı-lacivertliler'e en çok sıkıntı yaşatması beklenen isim ise Radamel Falcao. Hazırlık maçlarında harika bir futbol oynayan, golleri ve asistleriyle dikkat çeken Kolombiyalı forvet hakkında eski Fenerbahçeli Reto Ziegler'den mesaj geldi: "Kaplan gibi güçlü. Ona dikkat edin" Fenerbahçe formasını 2011-12 ve 2013 yılında taşıyan İsviçreli futbolcu şu sıralarda kariyerini Sion'da sürdürüyor. 30 yaşındaki futbolcu, 3 Temmuz tarihinde Sion-Monaco maçında Falcao'ya karşı forma giydi.

SÜREKLİ HAREKET HALİNDE
Ziegler, 'kaplan' lakaplı oyuncunun bu ifadeye hak ettiğini söyledi. 30 yaşındaki savunmacı "Onu yeniden eski gücüne ve formuna kavuşmuş gördüm. Maç içinde beni çok yordu. Sürekli hareket halindeydi. İkili mücadelelerde ise hiç geri adım atmadı. 1 saniye bile gözden kaçırılmaması gereken bir futbolcu" dedi.