Ziyech için kritik saatler

Önce Twente kulübü genel menajeri sonra da başkanı Ziyech’in takımda kalmayacağını açıkladı. Fenerbahçe son kozunu oynuyor. Fenerbahçe yüksek kiralama bedeli kozunu devreye sokuyor. O da olmazsa şartlar zorlanacak ve bonservisiyle alınacak!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2016 Güncelleme 20 Temmuz 2016, 00:00
Ziyech için kritik saatler

İÇİNDEKİLER

Yeni sezona en güçlü kadro ile girmeyi planlayan Fenerbahçe, uzun süredir takipte bulunduğu Twente'nin Faslı futbolcusu Hakim Ziyech için son kozunu oynuyor. Hollanda ekibinin en üst düzey yetkikilerinden ard arda gelen açıklamaların ardından Fenerbahçe Ziyech'i kadrosuna katmak için Twente kulübü yetkilileriyle birkaç gün içinde masaya oturmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe yönetimi Twente kulübünü ikna etmek için yüksek kiralama bedeli ve satış opsiyonuyla Ziyech'i kiralamak istiyor. Hollanda Ligi'nin en önemli futbolcuları arasında yer alan Faslı futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Sarı- Lacivertliler'in en büyük rakibi Premier Lig ekipleri. Fenerbahçe Kulübü kiralama opsiyonunda başarılı olamazsa UEFA kriterlerini delmemek için futbolcu satarak bu futbolcuyu kadrosuna katacak. Ancak bu futbolcunun kim olacağı henüz belirsiz. Ama en güçlü adayın Hollandalı yıldız Robin Van Persie olduğu tahmin ediliyor.

HAKIM ZIYECH HARİKA BİR SOL AYAĞA SAHİP
Harika bir sol ayağa sahip olan Hakim Ziyech, topu istediği yere yönlendirebilen komple bir futbolcu olarak tanımlanıyor. Rakiplerini kolay geçebilen, uzaktan etkili şutlar atabilen ve kısa mesafede çabuk hızlanabilen Ziyech, 10 numara pozisyonunun sorumluluğunu gerçek anlamda yerine getiriyor. Fenerbahçe Ziyehc'i transfer etmesi dunumunda Aatıf'tan sonra bir çalım ustasını daha kaddosuna dahil etmiş olacak. Sarı-Lacivertli tribünleri ayağa kaldıracak tüm özelliklere sahip.