Emenike & Salih sürprizi

İki sezondur Roma’da oynayan Salih Uçan ve Al Ain ile West Ham’a kiralık giden Emenike dün Samandıra’da iş başı yaptı. Yönetim Pereira’ya “İki oyuncudan da faydalan” emri verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Haziran 2016 Güncelleme 28 Haziran 2016, 01:06
Emenike & Salih sürprizi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları başlarken Sarı-Lacivertli takımda sürpriz bir gelişme yaşandı. İki sezondur Roma'da kiralık oynayan Salih Uçan ve önce Al Ain'e sonra da Westham'a kiralanan Emenike Fenerbahçe'ye geri döndü. Yönetimin Teknik Direktör Vitor Pereira ile bir görüşme yaptığı ve "İki oyuncuyu da gelecek sezon değerlendirmemiz gerekiyor. Salih Uçan Roma'da yeterince tecrübe kazandı. Emenike de iyi bir oyuncu. UEFA kriterleri nedeniyle elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde kullanalım" dedi. Pereira'nrn da yönetimin bu isteğine olumlu yaklaştığı ifade edildi. Sarı-Lacivertliler dün yeni sezon hazırlıklarına başlarken iki oyuncu da antrenmanda yer aldı. Antrenman öncesinde teknik direktör Vitor Pereira, basın mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

9 TEMMUZ'A KADAR TOPUK YAYLASINDALAR
Çalışmalarını 6 gün boyunca İstanbul'da sürdürecek olan Fenerbahçe, 2 Temmuz'daki idmanın ardından kamp için Topuk Yaylası'na gidecek. 9 Temmuz'a kadar Düzce'de kamp yapacak olan takım, burada 3 hazırlık maçı oynayacak. Teknik Direktör Vitor Pereira hazırlık maçlarında özellikle Emenike ve Salih Uçan'a şans vererek iki oyuncunun durumunu netleştirecek. Portekizli teknik adam yine kiralanmalarını isterse yönetim iki oyuncuya kulüp arayacak.

PEREİRA ONU KİRALIK GÖNDERMİŞTİ
Geçen sezon Pereira'nın raporu doğrultusunda kiralık olarak önce Birleşik Arap Emirlikleri ekibi El-Ain, daha sonra da West Ham'a gönderilen Nijeryalı futbolcu Emenike de takıma dönen isimlerden biri oldu.

SALİH UÇAN ÇOK İSTEKLİYDİ
Son iki sezonu İtalya'nın Roma takımında kiralık geçiren Salih, Fenerbahçe'ye mutlu döndü. İtalyan ekibinin 11 milyon avro satın alma bedelini kullanmamasıyla sarı-lacivertlilere dönen Salih, ilk antrenmanda istekli gözüktü.