N’koulou’da son tango

Serdar Aziz’i bitirmeye yakın olan Kartal, 2. stoper olarak düşündüğü N’Koulou’da sona geldi. Kamerunlu oyuncu için pazarlıklar sürüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2016 Güncelleme 22 Haziran 2016, 00:00
N’koulou’da son tango

İÇİNDEKİLER

Serdar Aziz için Bursaspor'la pazarlık halinde olan ve önemli mesafeler kat eden Beşiktaş 2. stoper olarak rotayı Nicolas N'Koulou'ya çevirdi. Marsilya ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Kamerunlu stoperin menajeriyle pazarlıklar tam gaz sürüyor. 26 yaşındaki futbolcuya yıllık 2 milyon Euro vermeyi planlayan Siyah-Beyazlı yönetimin Nicolas N'Koulou için istenen 2 milyon Euro'luk imza parasını 1 milyon Euro'ya indirmeye çalıştığı ortaya çıktı. Beşiktaşlı yöneticilerden Erdal Torunloğulları'nın bu transfer için bizzat görevlendirildiği öğrenildi. Başarılı stoper için bir kez daha görüşme masasına oturacak olan Torunoğulları'nın bu oyuncuyu kadroya katmak için tüm kozlarını oynayacağı gelen bilgiler arasında.

AVRUPA'DAN BAŞKA TALİPLERİ DE VAR
Kamerunlu starın ön libero mevkiinde de görev yapması bu transferi cazip kılan başka bir unsur olarak gösteriliyor. Bonservisinin elinde olması nedeniyle Nicolas N'Koulou'ya Avrupa'dan birçok takımın talip olduğu belirlendi. Beşiktaş Yönetimi'nin Serdar Aziz'le birlikte Kamerunlu starı1 hafta içinde bitirmeyi planladığı belirlendi.

TAKIMDA İSTİKRAR ABİDESİ
Marsilya'da oynadığı istikrarlı futbolla büyük beğeni kazanan Kamerunlu stoper N'Koulou için Beşiktaş Yönetimi tüm şartları zorluyor.