Saç olayını büyütmek hiç doğru değil!

Turkcell Basın Merkezi’nde konuşan Nuri Şahin, “Ozan’ın saçının o ana denk gelmesi güzel olmadı. Ama olay çok büyüdü” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2016 Güncelleme 17 Haziran 2016, 01:02
Saç olayını büyütmek hiç doğru değil!

İÇİNDEKİLER

İspanya maçı öncesi Milli Takım futbolcularından Nuri Şahin ve Olcay Şahan Turkcell Basın Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Nuri Şahin Hırvatistan maçında kendilerine yakışan bir futbol ortaya koymadıklarını söyledi.

AĞIR ELEŞTİRİLDİ
Nuri, "Ozan'ın saçının o ana denk gelmesi tabii güzel olmadı ama bunu bu kadar büyütmek hiç doğru değil. Ozan Tufan'ın yerden yere vurulmasını saçma buluyorum. Arda Turan'lar, Ozan Tufan'lar, Olcay Şahan'lar, Nuri Şahin'ler kolay yetişmiyor" dedi.

FOTO OLAYI NORMAL
Olcay Şahan da hem Ozan'a hem de Emre Mor'a destek verdi. Milli oyuncu, "Emre Mor'un Modric ile fotoğraf çektirmesini normal karşılıyorum. Ozan inşallah maçta bir gol atar da herkese cevabını verir. Yeter ki biz kazanalım" ifadesini kullandı.

İSPANYA HER ZAMAN İSPANYA'DIR
Nuri Şahin bugünkü maç için "İspanya her zaman İspanya'dır. Son dakika da olsa golünü buldu. İspanya maçının zor olacağını biliyoruz. Biz kendi oyunumuzu oynadığımız zaman, her zaman şansımız olmuştur" yorumunda bulundu.

DAHA İYİ OYNAYACAĞIZ
Nuri Şahin, Hırvatistan karşısında kötü bir futbol sergilediklerini belirterek, "Ancak bizim gerçek oyunumuzu İspanya karşısında sergileyeceğimizi düşünüyorum. Daha iyi olacağız" dedi.