Mehmet Topal’a kanka markajı

Cimbom Mehmet Topal’a istediği parayı vererek transfer etmeye hazır. Milli Takım’da bulunan Selçuk İnan ve Hakan Balta da Topal’ı ikna etmekle görevlendirildi. Fenerli yıldız her geçen gün Aslan’a yaklaşıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Haziran 2016 Güncelleme 09 Haziran 2016, 00:57
Mehmet Topal’a kanka markajı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray transferde sessiz ve derinden gidiyor... Bir süredir belirlediği isimlerle temaslarını sürdüren Sarı- Kırmızılı yönetim şimdi de rotayı Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Mehmet Topal'a çevirdi. Sarı-Lacivertli takımda gösterdiği başarılı performansla dikkatleri çeken Mehmet Topal'a Türkiye'de Galatasaray dışında Beşiktaş'ın da talip olduğu biliniyor. Galatasaray Yönetimi bu transferi gerçekleştirmek için tüm yolları deniyor. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Mehmet Topal için A Milli Takım'da bulunan oyuncuları Selçuk İnan ve Hakan Balta'yı da bizzat görevlendirdiği ortaya çıktı. Hakan Balta ve Selçuk sosyal hayatlarında Mehmet Topal ile çok yakın iki arkadaş olarak biliniyor. Özellikle Hakan Balta ve Topal'ın eşleri birbiriyle çok samimi arkadaş olduğundan ailece de görüşüyorlar. Bu dostluktan da faydalanan Hakan Balta ve Selçuk İnan Mehmet Topal'ı kampta yakın takibe almış durumda.

SAĞLIKLI KARAR İÇİN DÜŞÜNMELİYİM
Antrenman dışında boş vakitlerinde Mehmet Topal'la görüşen 2 futbolcunun, "Seni gelecek sezon Galatasaray'da görmek istiyoruz. Yönetim senin istediğin parayı sana vermeye hazır. Bu konuda bizi görevlendirdi. Galatasaray'da daha önce de oynadın. Bildiğin bir camia. Aramızda olmak bize de mutluluk verir" dediği öğrenildi. Topal'ın ise 2 arkadaşına, "Beni aranızda görmek istemeniz çok güzel. Şu anda kafam karmakarışık. Sağlıklı karar vermem için düşünmem gerekir. Ailemle de görüştükten sonra en doğru kararı vereceğim" dediği öne sürüldü.

MEHMET TOPAL'IN KAFASI KARIŞTI
Galatasaraylı futbolcuların yakın takibe aldığı Mehmet Topal'ın kafası karmakarışık. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe ile yeniden anlaşma ihtimali bitmedi. Tecrübeli futbolcuya aynı zamanda Galatasaray ve Beşiktaş ile İspanya'dan 2 kulübün talip olduğu biliniyor.