Ve West Ham kapıyı çaldı

Bilic’in çalıştırdığı West Ham; Gökhan ve Atiba için 20 milyon Euro önerdi. Yönetim bu rakamı düşük bulurken 2 taraf yeniden masaya oturacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2016 Güncelleme 30 Mayıs 2016, 01:22
Ve West Ham kapıyı çaldı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın yıldızları paylaşılamıyor... Sezonun tamamlanmasının ardından Siyah-Beyazlı kulübe ilk resmi öneri Westham United'dan geldi. Slaven Bilic'in teknik direktörlüğü yaptığı İngiliz ekibi, Gökhan Töre ve Atiba Hutchinson için Beşiktaş'ın faks yoluyla kapısını çaldı. Bilic yakından tanıdığı Gökhan Töre ve Atiba'yı kadrosuna katmak isterken, Beşiktaş yönetimine iki oyuncu için 20 milyon Euro'luk bir teklif sunulduğu öğrenildi. Yönetimin İngiliz ekibinin rakamını az bulduğu gelecek hafta yapılacak görüşmelerde sadece Gökhan için 20 milyon Euro'dan düşük bir teklifi kabul etmeyi kesinlikle düşünmediği belirlendi. West Ham'ın özellikle Gökhan Töre konusunda kararlı olduğu ve yıldız oyuncuyu takıma katmak için her şartı sonuna kadar zorlayacağı gelen bilgiler arasında.

ATIBA İÇİN DE 10 MİLYON EURO İSTENECEK
Gökhan Töre'ye 20 milyon Euro aralığında bir bonservis bedeli belirleyen yönetim teklifin düşük olması halinde asla pazarlık yapmayacak. Ancak istenilen rakama ulaşılması halinde Gökhan Töre'nin transferine onay verilecek. Atiba Hutchinson konusunda ise 10 milyon Euro'dan kapıyı açmayı düşünen Siyah-Beyazlılar son kararı teknik direktör Şenol Güneş'e bırakacak. Güneş'in Gökhan Töre için gelecek cazip bir teklife onay vereceği ancak Kanadalı futbolcu konusunda kararsız olduğu biliniyor.