Falcao & Robben pazarlığı

Menajer Ahmet Bulut, Falcao için Cannes’a uçtu. Kartal Bayern Münih’in yıldızı Robben’le bir kez daha görüşme kararı aldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2016 Güncelleme 13 Mayıs 2016, 01:41
Falcao & Robben pazarlığı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Yönetimi şampiyonluğu ilan etmeye günler kala yeni sezonun planlamasına başladı. Siyah-Beyazlılar, ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mario Gomez'in yerine bir dünya yıldızını getirerek bu bölgede açığı kapatmak amacında. Kartal, Chelsea'de kiralık oynayan ve sezon sonu serbest kalacak olan Falcao'yu transfer etmek istiyor. Siyah- Beyazlı yönetimden yetki alan menajer Ahmet Bulut dün Cannes'a giderek Falcao'nun menajeri ile bir araya geldi..

3.5 MİLYON EURO+İMZA PARASI
Chelsea'de başarısız bir sezon geçiren Falcao'nun Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı ve şartlarda anlaşılması halinde Siyah-Beyazlı formayı giyebileceği ifade edildi. Beşiktaş, Falcao'ya Gomez ile aynı ücreti teklif etti. Yönetim, yıllık 3.5 milyon Euro ve 3 yıllık için 5 milyon Euro imza parası önerdi. Falcao'nun menajerinin görüşmeleri bizzat Ahmet Bulut ile birlikte yürüttüğü öğrenildi.

TORUNOĞULLARI GÖRÜŞÜYOR
Hollanda basını ise Beşiktaş'ın Bayern Münih'ten ayrılacak olan Arjen Robben ile görüştüğünü iddia etti. Bu sezon Fenerbahçe'nin gündemine de gelen Robben'in Siyah-Beyazlılar'a ilk önce "Türkiye'ye gelmeyi düyünmüyorum" dediğini ancak yönetici Erdal Torunoğulları'nın bu transfer için ısrarcı olduğunu yazdı. Günlük spor dergisi Voetball, "Beşiktaş Robben'i ikna etmeye çalışıyor" ifadelerini kullandı.