Havada korku Fırtına'sı

Bordo-Mavili kafileyi taşıyan uçak Trabzon’da piste inemeyince pas geçti ama 30 dakika boyunca türbülansta kaldı. Futbolcular ve teknik heyet çok gergin anlar yaşadı. Futbolculardan Aytaç Kara, “Gerçekten çok korktum. O an yaşadıklarımı anlatmam kolay değil” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2016 Güncelleme 04 Nisan 2016, 02:48
Havada korku Fırtına’sı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor kafilesi G.Antep deplasmanı dönüşü Trabzon Havaalanı'na inerken korku dolu anlar yaşadı. Bordo-Mavili kafile Trabzon'a inişte pisti bir kez pas geçti ve yaklaşık 30 dakika boyunca türbülansta kaldı. Yere inişte ise futbolculardan bazılarının yüzü bembeyaz kesilirken, "En büyük pilot" tezahüratları yapıldı. Daha sonra uçakta korku dolu anlar yaşayan teknik direktör Hami Mandıralı kapıların açılmasıyla hemen uçaktan inerek alan dışına doğru koştu. Bordo- Mavili futbolculardan Oscar Cardozo ve Aytaç Kara da yaşadıkları korku dolu anlardan bir süre kurtulamazken, bazı oyuncuların ise bu durumdan hiç etkilenmedikleri gözlendi. Aytaç Kara, uçakta yaşadıkları anlarla ilgili olarak, "Gerçekten çok korktum. O an yaşadıklarımı anlatamam. İnsanın tüm duyguları kapanıyor" ifadelerini kullandı.

OSCAR CARDOZO: BÖYLE ŞEYLERE ALIŞIĞIZ AMA...
BORDO-MAVİLİ takımın Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo, ömrünün önemli bir kısmının uçak seyahatleri ile geçmesi ve türbülansa da alışık olmasına rağmen yine de insanın tedirgin olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Her ne kadar türbülansa karşı alışık olsak da yakalandığımız anda böyle bir şeye hazır olmuyoruz. Uçak pisti pas geçtikten monra da türbülansın devam etmesi sarece beni değeli tüm kafileyi tedirgin etti. Ama bu da hayatımızın bir parçası. Bunu bu şekilde kabüllenmek gerek."