Hakemleri de yeneceğiz

Beşiktaş 2. Başkanı, kendilerinin ligin en iyi takımı olduğunu öne sürdü. Ahmet Nur Çebi üzerlerine oyunlar oynandığını ifade ederek, "Güneş balçıkla sıvanmaz. Gerekirse hakemi de yeneceğiz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2016 Güncelleme 17 Şubat 2016, 00:00
Hakemleri de yeneceğiz

İÇİNDEKİLER

Ahmet Nur Çebi'den sert açıklamalar geldi... Beşiktaş 2. Başkanı teknik heyet ve futbolcularla yaptığı görüşmede kendilerine tam destek verdi. Siyah-Beyazlı yönetici çok iyi bir takıma sahip olduklarına değinerek, "Biz hem kadro hem de futbol olarak tartışmasız ligin en iyisiyiz. Eğer gerekirse hakemleri de yeneceğiz. Üzerimize hesap yapan ve oyunlar oynamaya kalkanlar varsa bunların da oyununu bozacaksınız" dedi. Beşiktaş 2. Başkanı güneşin balçıkla sıvanmayacağını vurgulayarak, "Ne yaparlarsa yapsınlar oynayacağımız iyi futbolun karşısında kimse duramaz. Biz iyi bir futbol sergilersek yenemeyeceğimiz takım yoktur. Size yönetim olarak güvenimiz tam. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da iyi sonuçlarla sahadan ayrılacağınıza en ufak bir şüphem yok" ifadesini kullandı.

HAKEMLER ADALETLİ OLSUN YETER!
Beşiktaşlı oyuncular ise hakemlerden çok çektiklerinden yakınarak, "Biz kimseden bize ayrıcalık sağlanmasını istemiyoruz. Hakemler adaletli bir maç yönetsin yeter. Ayrıcalığa hayır. Ancak adaletli bir yönetim şart" dedi. Siyah-Beyazlı oyuncular ayrıca Fenerbahçe'nin son haftalarda 4 maçta penaltı kazandığını ve Fenerbahçe ile oynayan rakiplerin eksik bırakıldığını savunarak, "Bunun bir rastlantı olduğunu sanmıyoruz" ifadesini kullandı.

Fatih DOĞAN