Galatasaray karşısında işimiz kolay değil

Lazio'nun hocası Pioli temkinli konuştu: "Yıllardır aralıksız Avrupa'da olan rakibimiz karşısında işimiz kolay olmayacak"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2016 Güncelleme 12 Şubat 2016, 00:00
Galatasaray karşısında işimiz kolay değil

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi 2. Turu'nda Galatasaray'ın rakibi Lazio'da teknik direktör Stefano Pioli, Galatasaray ile oynayacakları maç hakkında konuştu. Pioli, "G.Saray yıllardır Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi gibi şampiyonalara aralıksız katılıyor. Önemli ve tecrübeli bir kulüp. Bu nedenle de işimiz kolay olmayacak" dedi.

UEFA'DA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ
Pioli
, "Galatasaray maçı öncesi ligde Hellas Verona maçı bizim için öncelikli. Çünkü 3 maçtır kazanamıyoruz ve artık galip gelmek istiyoruz. Bu son 3 maçta iyi oynamamıza karşın galip gelecek skoru elde edemedik. Tabi ki Galatasaray ile Avrupa Ligi'nde yapacağımız maç çok önemli. Çünkü bu turu geçip, UEFA'da yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

TARAFTARIMIZIN GÜCÜ VAR

Pioli
, taraftarlarıyla takımın ilişkileri hakkında ise, "Bizim iyi oynanmamız gerekirken, taraftarımızın da arkamızda olması iyi sonuçlar almamızda etkili olacaktır. Bizim taraftarımız iyi bir atmosfer oluşturmayı biliyor. Onlara güveniyoruz" dedi