Fener'in üstüne bETOn düştü!

Fener'in golleri Diego ve Van Persie'den geldi. Kötü futbol taraftarı delirtti. Fener'in golleri Diego ve Van Persie'den geldi. Kötü futbol taraftarı delirtti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Şubat 2016 Güncelleme 06 Şubat 2016, 01:47
Fener’in üstüne bETOn düştü!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Süper Lig'de Antalyaspor'a deplasmanda 4-2 mağlup oldu. 3. dakikada Eto'o nun sağ kanada gönderdiği topla buluşan Mbilla ceza sahasına ortaladı. Arka direkte bomboş pozisyonda topu kontrol eden Serdar'ın şutunda kaleciyi de geçen topu Kadlec çizgi üzerinde karşıladı. 40. dakikada sağ kanattan gelişen Antalyaspor atağında Mbilla'nın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Zeki şutunu çekti, kaleciyi de geçen topu Şener çıkardı. Dönen topu göğsünde yumuşatan Eto'o'nun sol ayağıyla yaptığı vuruşta direğin içine de çarpan top ağlarla buluştu.

NE OLDUĞUNU ANLAYAMADILAR
54'te Antalyaspor ikinci golü buldu. Mbilla'nın ayağının dışıyla ortasında Serdar Özkan topu kontrol etti. Serdar'ın arapasında penaltı noktası üzerinde topla buluşan Campos sol ayağıyla yaptığı vuruşta topu ağlara gönderdi. Fenerbahçe ikinci golünü şokunu üzerinden atamadan iki dakika sonra kalesinde 3. golü gördü. Eto'o'nun pasında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Makoun, sol ayağıyla vurdu kaleci Volkan'ın müdahalesine rağmen top filelerle buluştu.

SON DAKİKALAR NEFES KESTİ
85'te F.Bahçe, Alves ile farkı ikiye indirdi. Kaleyi cepheden gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Alves sert vurdu ve köşeyi buldu: 1-3. Dakikalar 90'ı gösterdiğinde Antalya 4'ü buldu... Sakıb Aytaç ceza sahasına girdikten sonra çaprazdan yaptığı vuruşla skoru 4-1 yaptı. Maçın bu skorla biteceği düşünülüyordu ama hakem Ali Palabıyık, 90+5'te Celustka'nın Van Persie'yi düşürmesi sonrası penaltı kararı verdi. Van Persie penaltıyı gole çevirdi.