Böyle Trabzon'a can feda

Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda Adanaspor'u deplasmanda farklı yenerek gruptan lider çıkmayı garantiledi. Golleri, Yusuf Erdoğan (2), Soner ve Deniz Yılmaz kaydetti... 'Feda' diyen Özer 3 asistle kükredi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ocak 2016 Güncelleme 13 Ocak 2016, 01:37
Böyle Trabzon’a can feda

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor kupada 4'te 4 yaptı. Bordo- Mavililer, Ziraat Türkiye Kupası'nda Adanaspor'u deplasmanda 4-1 mağlup etti. 10. dakikada Ahmet Dereli sol ayağıyla şutunu çekti. Kaleciden dönen topu iyi takip eden Mahmut Temür tekrar vurdu fakat kaleci Uğurcan Çakır bu pozisyonda da kalesini gole kapattı. 13'te Yusuf Erdoğan, Atakan'dan sıyrıldıktan sonra şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1. 23'te Özer'in pasında kale dibindeki Soner topu filelerle buluşturdu: 0-2. 45'te Yusuf Erdoğan ceza sahası dışından yaptığı mükemmel vuruşla farkı 3'e çıkardı.

DENİZ YILMAZ PERDEYİ KAPATAN İSİMDİ

64'TE Özer'in ara pasında Deniz kaleciyle karşı karşıya kaldı ve aşırtma vuruşla skoru 4-0 yaptı. 82'de Trabzonspor savunmasının hatasında Hakan'ın asistinde Ahmet golü buldu: 1-4. Kalan dakikalarda iki takım oyuncuları da rölanti futbol oynadı.

YUSUF ERDOĞAN'DAN İKİ MÜKEMMEL GOL
Bordo-Mavili takımın yıldız futbolcularından Yusuf Erdoğan dün gece iki harika gole imza attı. Attığı goller, Trabzonspor taraftarını da coşturdu. Sosyal medyadaki taraftarlar genç oyuncudan övgüyle bahsetti.

Yerli Messi SAHNE ALDI
Trabzonspor'da 'Yerli Messi' olarak bilinen Abdülkadir Ömür dün son 30 dakikada forma giydi. Bordo- Mavililer'de dün 18 kişilik kadronun tamamı yerli oyunculardan oluştu.

SEVİNDİĞİMİZ TEK TARAF SAKATSIZ TURLAMAK
Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, "En nihayetinde Trabzonspor takımının yedeği de olsa as oyuncular oynamasa da Trabzonspor takımı. Nitekim de böyle oldu, hemen arka arkaya gelen 2 gol maçın kaderini belli etti. Bizim sevindiğimiz taraf sakatsız ve cezasız bie şekilde gruptan çıkmayı garantiledik" dedi.