Fener'den Guarin bombası

Fenerbahçe, Inter'in satmak istediği Fredy Guarin için Inter'in kapısını çaldı. 7 milyon Euro bonservisi olan Kolombiyalı yıldız için kiralama formülü devrede...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ocak 2016 Güncelleme 06 Ocak 2016, 07:34
Fener’den Guarin bombası

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Meireles'in yerine Fredy Guarin'i takıma kazandırmak için harekete geçti. Inter'in maç başı ücretler hariç yıllık 3.2 milyon Euro maliyeti olan Guarin'den kurtulmak istediği ve bu nedenle Kolombiyalı oyuncuyu satmak istediği belirlendi. Fenerbahçe yaklaşık 7 milyon Euro bonservis ücreti olan Guarin'i kiralamak için İtalyan kulübünün kapısını çaldı. Guarin'i satmak isteyen İtalyanlar'ın Fenerbahçe'den gelen kriralık teklifini düşünmek için süre istedikleri öğrenildi. Guarin'in yıllık maliyetinden kurtulmak isteyen Inter eğer bir alıcı bulamazsa Guarin'i sezon sonuna kadar Fenerbahçe'ye kiralalayabilir. Guarin'i isteyen kulüplerin arasında Juventus'un olduğu öğrenildi.

TERRANEO'NUN İLİŞKİLERİ BELİRLEYİCİ OLACAK
Juv
entus'un Guarin'in yıllık maliyetini çok bulduğu ve bu nedenle Kolombiyalı oyuncunun Juve'ye gitmesinin de zor olduğu belirtildi. Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo'nun Inter ile yakın ilişkilerinden dolayı bu transferin gerçekleşme olasılığının yüksek olduğu vurgulandı. Sarı-lacivertliler, İtalya'dan gelecek yanıta göre Meireles'in yerine alınacak oyuncu konusunda yol haritasını ona göre belirleyecek.