Fenerbahçe büyük oynuyor

Falcao'nun menajeri Mendes, Chelsea'nin yeni teknik patronu Hiddink ile görüştükten sonra Fenerbahçe'nin teklifini masaya yatıracak. İngiliz basınına göre Fenerbahçe Loic Remy ile de ilgileniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Aralık 2015 Güncelleme 26 Aralık 2015, 05:06
Fenerbahçe büyük oynuyor

İÇİNDEKİLER

Ara transfer döneminde kadrosuna süper bir isim almak için kolları sıvayan Fenerbahçe'nin sürekli olarak gündeminde olan bir isim olan Radamel Falcao ile ilgili olarak önemli gelişmeler var. Chelsea'de teknik direktörlük görevine Mourinho'nun yerine getirilen Hiddink ile Falcao'nun menajeri Jorge Mendes'in bir görüşme yapacağı bildirildi. Mendes bu görüşmede Hollandalı teknik adamın Falcao'ya bakışını, kadrosuda isteyip istemediğini öğrenmeye çalışacak! Menajer Mendes'in bu görüşmenin ardından Fenerbahçe'nin teklifini masaya yatıracağı, hem Chelsea hem de Falcao'nun bonservisini elinde bulunduran Monaco kulübü ile görüşeceği ifade edildi. Her şey yolunda giderse Falcao sezon sonuna kadar Fenerbahçe'ye kiralanacak. Bu arada Fenerbahçe'nin forvet arayışları İngiliz basınına da yansımış durumda.

LOIC REMY AVRUPA'NIN EN İYİLERİNDEN BİRİ...
İngiliz basınına göre Fenerbahçe, Chelsea'den bir başka forveti daha kadrosuna katmak istiyor. Bu ismin de Fransız yıldız Loic Remy olduğu belirtildi. Remy sezon başında Beşiktaş'ın sıkça gündemine gelmiş ancak bonservis ücretinin yüksekliği nedeniyle anlaşma sağlanamamıştı. 28 yaşında ve 1.85 boyundaki Remy, Avrupa'nın en iyi golcüleri arasında gösteriliyor. Piyasadaki bonservis bedeli ise 12 milyon Euro civarında.

SAKATLANMADAN ÖNCE 1 NUMARAYDI
Atletico Madrid'de attığı harika gollerle tüm dünya tarafından tanınan Radamel Falcao, ağır sakatlık sonrası eski formunu bir türlü bulamadı. Ancak Kolombiyalı yıldız yine de devlerin gündemindeki yerini koruyor. Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği bir yıldız olarak karşımıza çıkıyor.