Formayı çıkarın çıplak oynayın

Denizli'nin takımın başına geçmesi taraftarı sakinleştiremedi. Tribünler beraberlik sonrası, "Formayı çıkarın çıplak oynayın" tezahüratıyla yönetime tepki gösterdi. Galatasaray taraftarları sosyal medyada da yönetime öfke yağdırdı. Özellikle atılan tweetlerde, "Yönetim var mı ki istifa etsin" gibi ağır eleştirilerde bulunuldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Kasım 2015 Güncelleme 30 Kasım 2015, 00:06
Formayı çıkarın çıplak oynayın

İÇİNDEKİLER

Galatasaray taraftarının yönetime olan öfkesi dinmiyor... Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılmasının ardından takımın başına Mustafa Denizli'nin bile getirilmesi kötü gidişatı durdurmadı. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maç öncesi tribünlere yalnızca Muslera ve Sneijder'i çağıran taraftarlar, "Sabrımız taşıyor adam gibi oynayın" şeklindeki tezahüratları dikkati çekti. Karşılaşmayı izlemeye gelen 1500'e yakın Galatasaray taraftarı takımları 2-1 öndeyken sessiz bir bekleyişe girerken Kasımpaşa'nın attığı 2. golden sonra tribünlerde tepkiler başladı. Sarı- Kırmızılı taraftarlar "Yönetim istifa. Formanızı çıkarın çıplak oynayın" tezahüratları yaparak yönetime ve takıma tepki gösterdi. Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin de taraftarların yönetime yaptığı tepki nedeniyle karşılaşmadan sonra moralinin çok bozuk olduğu dikkat çekti.

SON 3 MAÇTA ÖNE GEÇTİLER AMA KAZANAMADILAR
Sosyal medyada ise Galatasaraylı taraftarların yönetime olan isyanı devam etti. Paylaşılan tweetlerde, "Galatasaray'da yönetim var mı istifa etsin", "Hala o koltukta mı oturuyorlar" gibileri ağır bastı. Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Sarı-Kırmızılı takım son 4 resmi karşılaşmada kalesinde 11 gol gördü. Ayrıca Galatasaray son 3 maçta öne geçmesine rağmen sahadan 3 puanla ayrılamadı. Cimbom dün sadece 3 isabetli orta yaparak iyi bir görüntü sergileyemedi.

FUTBOLCULAR KAHROLDU
Galataray 2 kez öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamadı. Futbolcular maç sonrası büyük bir üzüntü yaşadı.