Dökülüyoruz çalışmadık

Sneijder'in "Çalışmıyoruz. Güçlü değiliz" açıklamasının ardından bir yıldız oyuncu daha Hamza hocayı eleştirdi. "Dökülüyoruz! Yazın iyi bir kamp geçirmedik, idmanlar çok yumuşak kaldı, Sistem yok. Takım olamadık"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2015 Güncelleme 27 Kasım 2015, 01:59
Dökülüyoruz çalışmadık

İÇİNDEKİLER

Atletıco Madrid maçı sonrası Hamza Hamzaoğlu'nu hedef alan açıklamalar yapan Sneijder'den sonra bir yıldız oyuncu daha Hamza hocayı eleştirdi... Sarı-kırmızılı futbolcular, Atletico Madrid maçının ardından eteklerindeki taşları döktüler. İsminin açıklanmasını istemeyen takımın ilk 11 oyuncusu, "Dökülüyoruz! Yazın iyi bir kamp geçirmedik, idmanlar çok yumuşak kaldı, lay-lay-lom'la geçti. Sistem falan yok. Kopuk kopuk oynuyoruz, ikinci topları hiçbir şekilde alamıyoruz. Yardımlaşma olmayınca boşu boşuna koşuyoruz. Kendimize olan güveni her geçen kaybediyoruz. Takım değiliz. Umarız yeni hoca bizi toparlar" görüşünü paylaştı. Bazı futbolcular da Hamza Hamzaoğlu'nun sezon başında kondisyon yüklemediğini belerterek belirli sürelerden sonra yorulduklarını ve oyundan düştüklerine dikkat çekerek Hamzaoğlu'nu suçladılar.

FUTBOLCULAR HAMZA HOCADAN ŞİKAYETÇİYMİŞ!

Sneijder dün şu açıklamaları yapmıştı: "Daha çok çalışmamız, idman yapmamız ve kendimizi geliştirmemiz lazım. Sahada tek bir takım vardı, o da Atletico'ydu. Takım olamıyoruz, takım olmalıyız. Psikoloji ile alakası yok. Antrenman yapmıyoruz ki..." Takım arkadaşlarına, teknik heyete ve yönetime mesaj gönderen Muslera ise, "Bir-iki günde bir şeyler değişmez ama yeni hoca bir şeyleri değiştirecek. Bir şeyleri de değiştirmeli zaten" ifadesini kullandı.