Temsilcilerimizin maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki beşinci maçında sahasında Skenderbeu'yu konuk edecek. Peki Skenderbeu - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Molde Fenerbahçe maçın için heyecan dorukta. UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmek için kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'de Molde deplasmanına konuk oluyor. Peki Molde Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Giriş Tarihi 26 Kasım 2015, 00:00 Güncelleme 26 Kasım 2015, 13:32
Temsilcilerimizin maçı saat kaçta hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki beşinci maçında Arnavutluk'un Skenderbeu takımı ile karşı karşıya gelecek.

H Grubu'ndaki diğer mücadelede ise Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı, yine aynı saatte sahasında Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'u konuk edecek.
BEŞİKTAŞ TUR PEŞİNDE
Beşiktaş, Skenderbeu karşısında galip gelerek 2. tura çıkmayı garantilemek istiyor.

Grupta 6 puanla ikinci sırada yer alan siyah-beyazlı ekip, Arnavutluk temsilcisi karşısında kazanması halinde gruptan çıkma yolunda büyük avantaj yakalayacak. Diğer maçta Sporting Lizbon'un, Rusya'da puan kaybetmesi durumunda Beşiktaş, gruptaki son karşılaşmalar öncesi 2. tura çıkmayı garantileyecek.

Siyah-beyazlı ekibin puan kaybı ya da Sporting Lizbon'un deplasmanda kazanması halinde ise gruptan çıkacak takımlar son hafta maçlarında belli olacak.
ŞENOL GÜNEŞ ROTASYON YAPABİLİR
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Skenderbeu karşısında kadroda rotasyona gidebileceği öğrenildi.

Sezon başından bu yana kadroda çok fazla değişiklik yapmayan deneyimli teknik adamın, Arnavutluk temsilcisi karşısında Mario Gomez, Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson, İsmail Köybaşı ve Andreas Beck gibi oyuncuları dinlendirip, bu futbolcuların yerine fazla forma şansı bulamayan oyuncuları sahaya sürebileceği belirtildi.

Siyah-beyazlıların ligde son oynadığı Medicana Sivasspor maçında dinlendirilen Gökhan Töre'nin ise Skenderbeu'ya karşı forma giymesi bekleniyor.
SON 7 MAÇTA DA BİRER GOL
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde yaptığı son 7 karşılaşmada da birer gol kaydetti.

Organizasyonda geçen sezondan bu yana oynadığı son 7 mücadelede de gol bulan siyah-beyazlı ekip, buna karşın rakiplerinin filelerini birden fazla havalandırmayı başaramadı.

Beşiktaş, son olarak geride kalan sezon UEFA Avrupa Ligi 2. turunda İngiltere'nin Liverpool takımıyla deplasmanda yaptığı ve 1-0 kaybettiği maçta gol atamamıştı.
MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada, Polonyalı hakem Pawel Gil düdük çalacak. Gil'in yardımcılıklarını Piotr Sadczuk ve Marcin Borkowski yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi olarak da Konrad Sapela görev alacak. Beşiktaş - Skenderbeu maçı Tivibu Spor'dan canlı yayınlanacak.
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. haftasında Norveç'in Molde takımıyla deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak gruptan çıkma yolunda avantaj yakalamak istiyor.

İlk 4 maç sonunda 5 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe, gruptan çıkmayı garantileyen Molde'ye konuk olacak. Gruba Norveç temsilcisine sahasında 3-1 yenilerek başlayan sarı-lacivertliler, daha sonra çıkışa geçti. Celtic'le İskoçya'da 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, Ajax'ı İstanbul'da 1-0 mağlup etti. Ajax deplasmanından da 1 puan alan sarı-lacivertliler, haftaya 5 puanla 2. sırada girdi.
FENERBAHÇE GARANTİLEYEBİLİR
Fenerbahçe, grup maçlarının bitmesine 1 hafta kala gruptan çıkmayı garantileyebilir.

Sarı-lacivertliler, Norveç deplasmanında 3 puan alması durumunda İskoçya'da oynanacak Celtic-Ajax maçından gelecek haberi bekleyecek. Fenerbahçe'nin kazanması ve Celtic-Ajax maçının berabere bitmesi durumunda sarı-lacivertliler son karşılaşmalar öncesi 2. tura çıkmayı başaracak.

Sarı-lacivertliler, İskoçya'daki maçtan beraberlik çıkmaması durumunda 2. tur şansını son hafta Kadıköy'de oynayacağı Celtic karşılaşmasına bırakacak.
MEIRELES VE CANER YOK
Öte yandan sarı-lacivertlilerde Raul Meireles ve genç futbolcu Hakan Çinemre dışında sakat futbolcu bulunmuyor. Geçirdiği operasyondan sonra dün takımla çalışmalara başlayan Caner Erkin'in de Molde maçında riske edilmeyeceği öğrenildi.
MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA
Molde ile Fenerbahçe arasındaki TSİ 22.05'te Aker Stadyumu'nda oynanacak. Zorlu maçı Çek Cumhuriyeti'nden Miroslav Zelinka yönetecek. Molde - Fenerbahçe maçı TRT 1'den canlı yayınlanacak.
NORVEÇ'TE LİG BİTTİ
Fenerbahçe'nin rakibi Molde, Norveç'te liglerin bitmesi nedeniyle 18 gün sonra resmi bir maça çıkacak.

Hava şartlarından dolayı diğer Avrupa liglerine göre 6 ay önceden tamamlanan Norveç Ligi'nde Molde en son maçını 8 Kasım'da oynadı. Avrupa'da gösterdiği başarılı grafiği lige yansıtamayan Molde, Norveç Ligi'ni şampiyon Rosenborg'un 17 puan gerisinde 6. sırada tamamladı.Molde, Avrupa'da ve liginde oynadığı son 8 maçta ise kaybetmedi. Molde, oynadığı son 7 resmi maçı da kazanmayı başardı.