Bundan sonra görün beni

"Kafamdaki sorunları büyük ölçüde hallettim" diyen Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin Van Persie, "M.United'da çok gol atardım Burda da atacağım. Fener taraftarı beni bundan sonra görsün" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Kasım 2015 Güncelleme 23 Kasım 2015, 00:00
Bundan sonra görün beni

İÇİNDEKİLER

Mersin deplasmanında Fenerbahçe'nin 3. golüne imza atan Robin Van Persie adeta kendine geldi! Karşılaşma sonrasında oldukça moralli görünen tecrübeli yıldız, gelecek haftalar için umut dolu mesajlar verdi. Hollandalı futbolcu, "Manchester United'da çok gol atıyordum. Orası Manchester United burası da Fenerbahçe. Burada da çok gol atacağım. Kafamdaki sorunları büyük ölçüde hallettim. Artık kendimi çok daha iyi hissediyorum. Fenerbahçeli taraftarlar gerçek Van Persie'yi bundan sonra izleyecek" dedi. Hollandalı futbolcunun günlerder kamuoyunu meşgul eden Barcelona iddialarını artık düşünmediği tüm konsantrasyonunu Fenerbahçe'ye verdiği de gelen haberler arasında. Mersin deplasmanında attığı gol dışında son derece hareketli ve istikli bir oyun sergileyen Van Persie, otoritelerden de olumlu puan aldı.

YENİDEN MİLLİ TAKIMA SEÇİLMEYİ HEDEFLİYOR
Yeterli süreyi alamamış olmasına ve kondisyon olarak da gözle görünür bir açığı olmasına rağmen 12 haftada 5 gol atmayı başaran Van Persie, form düzeyi ve aldığı dakika arttıkça daha fazla gol atması çok yüksek bir ihtimal. Hollandalı futbolcunun yeniden milli takıma seçilmek gibi bir hedefinin de olduğu, bu durumun kendisini ayrıca motive ettiği de ifade ediliyor. Van Persie için dikkat çeken en önemli unsur ise takımın hücum varyasyonu arttıkça performansının ve etkisinin de daha da arttığı. Bu durum Mersin maçında net bir şekilde görüldü.