Arena inledi "Yönetim istifa"

Dün gece TT Arena'ya gelen taragtarlar Antalyaspor beraberliğinin faturasını Hamzaoğlu'nu görevden alan yönetime çıkardı. Sarı-Karmızılı taraftarlar skor 3-3 olunca TT Arena'yı "Yönetim istifa" diye inletti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2015 Güncelleme 22 Kasım 2015, 02:05
Arena inledi Yönetim istifa

İÇİNDEKİLER

Çarşamba günü 3 kupalı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son veren Galatasaray Yönetimi daha ilk maçta tepkiyle karşı karşıya geldi. 90+3'de yenilen golün ardından TT Arena'da Galatasaray'a destek veren taraftarlar "Yönetim istifa" tezahüratlarıyla stadı adeta inlettiler. Aslında ne maç öncesinde ne de karşılaşma sırasında Galatasaraylı tarafarlar yönetim aleyhine bağırmamış sadece takımı motive etme derdine düşmüştü. Galatasaray, Antalyaspor'a maç içinde 2 kez skor olarak yakalandığında bile Sarı-Kırmızılı taraftarlar desteğe devam etti. Ancak uzatmanın ilk dakikasında öne geçen Galatasaray 90+3'de skorun 3-3'e gelmesine engel olamayınca tribünler çılgına döndü. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte TT Arena'da "Yönetim istifa" sesleri kuvvetli bir şekilde yükselmeye başladı.

HAMZAOĞLU KARARINI DOĞRU BULMAMIŞLARDI
BİRÇOK futbol adamı ile birlikte Galatasaraylı taraftarlar da özellikle sanal platformda Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasını doğru bulmamışlardı. Ancak yine de sanal alem bu kritik dönemeçte çok da tepkisel olmamaya çalışmışlardı. Fakat 90+3'te Antalyaspor'un 3. kez beraberliği yakalaması Sarı-Kırmızılı taraftarlar için bardağı taşıran son damla oldu. Yönetim Hamza Hamzaoğlu'nu suçlasa da TT Arena'daki taraftarların hedefinde yönetim vardı.