Stopere Nkoulou geliyor

Beşiktaş, Marsilya'nın 25 yaşındaki stoperi Nicolas Nkoulou'yu kiralamak için devreye girdi. Kamerunlu savunma oyuncusu çabukluğu ve ayağına hakimiyetiyle tanınıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2015 Güncelleme 21 Kasım 2015, 00:00
Stopere Nkoulou geliyor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in lideri olan ve UEFA Avrupa Ligi'nde de iddiasını devam ettiren Beşiktaş, savunmasını güçyendirecek bir hamleye hazırlanıyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın takıma takviye yapıcağını açıklamasından sonra gözler stoper transferine çevrildi. Bir süredir yabancı stoper arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlı yönetim aradığı kanı Fransa'da buldu. Fransa'nın Marsilya takımında 2011 yılından bu yana forma giyen Kamerunlu stoper Nkoulou'yu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak isteyen Beşiktaş yönetiminin devre arasına kadar bu transferi bitirmeyi amaçlıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in de bu transfere sıcak baktığı ve takviye yapılmasını istediği öncelikli bölgenin stoper olduğu da gelen haberler arasında. Beşiktaş'ın Kamerunlu stopere yarım sezon için 1 milyon Euro civarında para vereceği belirtiliyor.

18 YAŞINDAN BERİ MİLLİ TAKIMDA OYNUYOR
Henüz 25 yaşında olmasına rağmen çok tecrübeli bir futbolcu olan Nicolas Nkoulou, 2008 yılından bu yana Kamerun Milli Takımı'nda forma giyiyor. 63 kez milli olan Nkoulou, çabukluğu ve top hakimiyetkiyle biliniyor. Kamerunlu stoperin eksik görülecek bir yönü ise duran toplarda çok da fazla kafa golü bu.an bir isim olmaması. Marsilya'dan önce Monaco forması da giyen Kamerunlu futbolcu için görüşmelerin sürdürüldüğü ve sonuç alınması durumunda ligin 2. yarısında Beşiktaş forması giyeceği belirtildi.