Herkes gitti Sabri kaldı

İlk olarak Lucescu tarafından A takıma alınan Sabri, yapılan onca eleştiriye rağmen 13 teknik adam eskitmeyi başardı. Hamzaoğlu'nun gidişinin ardından da caps'ler adeta patladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2015 Güncelleme 20 Kasım 2015, 00:12
Herkes gitti Sabri kaldı

İÇİNDEKİLER

Cimbom'da herkes gidiyor ama Sabri Sarıoğlu kalıyor!.. Hakkında yapılan onca eleştiriye rağmen tecrübeli futbolcu Galatasaray'da oynamayı sürdürürken, teknik adamları da bir bir eskitiyor... Sabri 12 yıldır formasını giydiği Sarı-Kırmızılı takımda tam 13 hocayla çalışmayı başardı. A Takım kadrosuna Mircea Lucescu tarafından alınan Sabri, ilk kez maça çıkma şansını 2002- 2003 sezonunda Fatih Terim döneminde bulmuştu. O günden bu yana zaman zaman çok sert şekilde eleştirilmesine rağmen Galatasaray forması giyen Sabri Sarıoğlu birçok farklı hocayla da çalışma imkanı buldu. Galatasaray'ın emektar kaptanlarından olan Sabri, önceki gün çok ani bir karar ile Hamza Hamzaoğlu'nun görevden alınmasıyla, çalıştığı teknik direktörler arasında bir yenisini daha eklemiş oldu.

ZİRVEDE JAVIER ZANETTI VAR!
Sabri Sarıoğlu, bu özelliği ile Real Madrid, Barcelona, Inter, Liverpool, Atletico Madrid, Juventus, Bayern Münih gibi takımlarda forma giyen birçok önemli yıldızı da geride bırakmayı başardı. Bu alanda zirvede ise Arjantinli efsane yıldız Javier Zanetti yer alıyor. Inter formasıyla efsaneleşen Zanetti 19 sezonda Sabri Sarıoğlu'nu geride bırakırken, tam 17 farklı teknik adamla çalıştı.

SOSYAL MEDYA YIKILIYOR!
Öte yandan Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu döneminin sona ermesi, sosyal medyada esprili mesajlar ve caps'leri de beraberinde getirdi. Twitter'da paylaşım rekorları kıran mesajların başrolünde ise 'Hamzaoğlu'nun prensi' olarak lanse edilen Umut Bulut ve şu an boşta olan ünlü teknik direktör Yılmaz Vural yer alıyor. Ayrıca caps'lerde Hamzaoğlu'nun 'denge' vurgusuna da gönderme yapılıyor.

İŞTE SABRİ'NİN ÇALIŞTIĞI HOCALAR
Mircea Lucescu
Fatih Terim
Gheorghe Hagi
Eric Gerets
Karl-Heinz Feldkamp
Cevat Güler
Michael Skibbe
Bülent Korkmaz
Frank Rijkaard
Gheorghe Hagi
Bülent Ünder
Fatih Terim
Roberto Mancini
Cesare Prandelli
Hamza Hamzaoğlu