Fener Alex'in başını belaya sokacak!

Futbol sitesi sporx, Fener-Alex kavgasında ilginç bir noktaya parmak bastı. Alex doğru bildirim yapmamışsa ülkesinde cezayla karşılaşabilir

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2015 Güncelleme 20 Kasım 2015, 01:40
Fener Alex’in başını belaya sokacak!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ile Alex arasındaki gerilim başka bir boyuta taşınmak üzere. İmza krizi ile patlak veren skandalın ardından Fenerbahçe Spor Kulübü yaptığı açıklamada Alex'e 2004 ile 2012 yılları arasında 34 milyon Euro ödeme yapıldığını duyurmuş ve açıklanan listede Brezilyalı yıldıza ödenen rakamlar içinde ev kirası, uçak bileti ve ekstra prim ödemelerine de yer verilmişti. Fenerbahçe tarafından tercümesi yapılarak Brezilya Maliye Bakanlığı'na gönderilecek olan resmi evraklar ile Alex'in Brezilya Maliye Bakanlığı'na bildirdiği rakamlar arasında fark olursa Brezilyalı futbolcu ülkesinde ödemediği rakamlar üzerinden yüzde 150'lik bir para cezası ve hapis istemi ile karşı karşıya kalabilir.

MESSİ ÖRNEĞİ UNUTULMAMALI
Vergi nedeniyle Lionel Messi'nin de İspanya'da başı derde girmişti.

Fenerbahçe yönetimi ile Alex de Souza arasında imza krizi sonrasında patlak veren gerilim Fenerbahçeli birçok taraftarı üzüyor. Birçok taraftar Alex'i hatalı bulsa da yönetimin olayın daha fazla üzerine gitmemesini istiyor. Alex, Fenerbahçe tarihinde Lefter'den sonra heykeli dikilen 2. futbolcusuydu.