Bana Niasse'yi alın!

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun Dursun Özbeke'l yaptığı görüşmede, "Başkanım bana ara transferde Niasse'yi alın"dediği öne sürüldü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Kasım 2015 Güncelleme 16 Kasım 2015, 04:08
Bana Niasse’yi alın!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray' da Niasse hayali bitmedi... Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun eski oyuncusunu takıma kazandırma ısrarından vazgeçmediği öğrenildi. Hamzaoğlu'nun Başkan Dursun Özbek'le yaptığı görüşmede, "Başkanım devre arasında bana Niasse'yi alırsanız çok önemli bir ismi kadromuza katmış oluruz. Niasse Galatasaray'da çok büyük işler yapar. Daha önce beraber çalıştığımız için onun tüm özelliklerini biliyorum. Niasse'ye bir teknik adam olarak her açıdan kefilim. Çok özellikli bir oyuncu" dediği gelen bilgiler arasında.

YEŞİL IŞIK YAKTI
Başkan Dursun Özbek'in Hamza Hamzaoğlu'nun bu isteğine olumlu cevap vererek, "Onu takıma kazandırmak için her şeyi yapacağız. Bu konuda bir şüphen olmasın" cevabını verdiği öne sürüldü. Lokomotiv Moskova forması giyen Niasse Beşiktaş ile oynanan karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, "Resmi bir teklif gelirse ve kulübüm izin verirse G.Saray'da oynarım" demişti.