Oğuzhan'a Inter kancası

Beşiktaş'ın yıldız ismi Oğuzhan'a Arsenal'den sonra Inter de talip oldu. Çizme basını Mancini'nin Oğuzhan'ı çok istediğini yazarak, "Bu transfere 5 milyon Euro ayrıldı" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Kasım 2015 Güncelleme 14 Kasım 2015, 02:13
Oğuzhan’a Inter kancası

İÇİNDEKİLER

Oğuzhan paylaşılamıyor.. Uzun dönem görev yaptığı İngiliz devi Arsenal'in patronu Arsene Wenger'in yeniden transfer listesine dahil ettiği, hatta scout ekiplerinin yakın takibe aldığı Oğuzhan için şimdi de İtalya'nın dev ekibi İnter düğmeye bastı. Mancini'nin göreve gelmesiyle birlikte devre arası transferinde önemli oyuncuları kadrosuna katan Inter, gözüne 23 yaşındaki Oğuzhan'ı kestirdi. İtalya basınında çıkan haberlere göre Inter'in, Beşiktaş'ın genç orta saha oyuncusunu transfer etmek için şimdiden girişimlere başladığı belirtildi.

MÜTHİŞ PERFORMANS
Haberde, Oğuzhan'ın orta sahanın her bölgesinde görev yapabilen 'joker' bir oyuncu olduğuna dikkat çekilirken, Milano ekibinin bu transfer için 5 milyon euro'yu gözden çıkaracağı ifade ediliyor. Bu sezon tüm organizasyonlarda siyah- beyazlı formayı 30 maçta giyen Oğuzhan 2 gol ve 8 asistlik performans sergilerken, Beşiktaş yönetiminin bu teklife nasıl bir yanıt vereceği bilinmiyor. Ancak yönetimin Oğuzhan'ı en az 10 milyon Euro gibi bir rakama satacağı bunun dışındaki diğer teklifleri değerlendirmeye almayacağı öne sürüldü.