Fernandao şoku

Antrenman sonrası evine giderken tansiyonu düşen ve baygınlık geçiren Fernandao hastaneye kaldırıldı. Taburcu olan Fernandao için tetkikler yapıldıktan sonra açıklama yapılacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Kasım 2015 Güncelleme 13 Kasım 2015, 01:35
Fernandao şoku

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Jose Fernandao, tansiyon rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Sarı-lacivertli kulüpten alınan bilgiye göre, sabah yapılan antrenman sonrası evine giderken tansiyonu düşen ve fenalaşan Fernandao, Liv Hospital'a götürüldü. Hastaneye kaldırıldığında bilinci yerinde olan golcü futbolcunun durumunu netleştirmek için hastanede kulüp doktoru Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu gözetiminde çeşitli tetkikler yapıldığı, alınacak kesin sonuçlardan sonra bilgilendirmede bulunulacağı kaydedildi. Fernandao daha sonra akşam saatlerinde taburcu edildi.

1-2 GÜN DİNLENDİRİLMESİ BEKLENİYOR
Geçtiğimiz sezon Bursaspor formasıyla Süper Lig'in gol kralı olan Fernandao, yeni takımı Fenerbançe'de de takımının en golcü futbolcusu konumundaydı. Fenerbahçe'nin ligde son oynadığı ve 1-0 kazandığı Torku Konyaspor maçında da golün sahibi olan Brezilyalı futbolcunun bugün yapılacak antrenmana katılması beklenmiyor. Jose Fernandao'nun 1-2 gün dinlendirilmesnin söz konusu olduğu ifade ediliyor.