FIFA bombası direkten döndü

Kongre süreci nedeniyle ödemelerin durması sonrası yabancı futbolcuların FIFA'ya gitmek için girişim başlattığı fakat yönetimin son anda araya girip menajerleri ikna ettiği öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Kasım 2015 Güncelleme 11 Kasım 2015, 00:00
FIFA bombası direkten döndü

İÇİNDEKİLER

Çalkantılı gürler yaşayan Trabzonspor'da büyük bir tehlikenin son anda engellendiği ortaya çıktı... Kongre sürecine girilmesinin ardından ödemelerin durması üzerine bazı yabancı oyuncular bu durumu menajerlerine ileterek FIFA'ya gitmek için harekete geçtiği fakat durumdan haberdar olan yönetim ise tek tek tüm oyuncular ile konuşarak, onları ikna ettiği belirlendi. Alınan bilgilere göre, menajerlerin kulüple temasa geçmesinin ardından Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, tek tek tüm oyuncularla masaya oturdu.

ARALIK SÖZÜ VERİLDİ!
Futbolculara ödemelerin aralık ayında yapılacağının sözünü veren ve uzun uğraşlar sonucunda oyuncuları kısmen de olsa ikna eden Hurma, yerli oyunculardan da durumu anlayışla karşılamalarını istedi. Bu arada ödemeler konusunda yaşanan sorunlardan bir tanesi ise personel maaşıydı. Ancak yönetim dün itibariyle tüm personelin maaşını ödedi. Başkan Yardımcısı Ali Uzunay da şu an için hiçbir oyuncularıyla bir sorunlarının bulunmadığını söyledi. Takım içinde bir süredir yaşanan maddi sorunların yanı sıra huzursuzluğun da ortadan kalkması için kaptan Onur'un devreye girdiği öğrenildi. Tecrübeli kalecinin de takım arkadaşları ile tek tek konuşma yaptığı ifade edildi.

Yunus Emre SEL