Zirve günlük güneşlik

Kartal, tecrübeli hocayla zirvede uçuyor... Üst üste 5. Bursa galibiyetine imza atan Beşiktaş, son iki sezonda oynadığı 23 deplasman maçında 17. galibiyetini elde etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Kasım 2015 Güncelleme 09 Kasım 2015, 00:06
Zirve günlük güneşlik

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın liderlik koltuğunu kimseye kaptırmaya niyeti yok... Siyah-Beyazlılar, dün Bursa'ya karşı bitime az bir zaman kala bulduğu golle taraftarına bayram yaşattı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde bu sezon oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini kazanan Kartal, Bursa gibi zorlu bir deplasmandan 3 puanla ayrılmanın keyfini yaşıyor. Şenol Güneş yönetiminde total futboldan örnekler sunan Siyah-Beyazlılar, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 11 maçta da gol bulmayı başardı. 28 gole ulaşan Beşiktaş, istatistikleriyle de şampiyonluğa göz kırpıyor. Kara Kartal, Bursaspor'a karşı üst üste 5. galibiyetini alarak önemli bir başarıya daha imza attı. Beşiktaş, son iki sezonda oynadığı deplasman maçlarında da rakiplerini adeta bozguna uğrattı. Kartal, 23 deplasman maçından 17 galibiyet çıkardı.

BU SEZON ŞAMPİYONLUK BEŞİKTAŞ'IN OLACAK
Geçen sezona göre daha ofansif bir futbol oynayan Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in hucül futbolu kulübün kimyasına deyim yerindeyse, "Cuk" diye oturdu. Beşiktaş, şampiyonluk hasretini bu sezon Şenol hocayla sonlandırmak istiyor. Sosyal medyadaki Beşiktaş taraftarları da Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre daha pozitif futbol oynadıklarını söylüyor. Taraftarların ortak düşüncesi ise, "Bu sezon şampiyonluk kupası Beşiktaş'ın müzesine girecek" yönünde.