Kanarya'nın misafiri Torku Konyaspor

Zirve yarışında yara almak istemeyen Fener 17.00'de Konyaspor'u ağırlayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Kasım 2015 Güncelleme 08 Kasım 2015, 00:14
Kanarya’nın misafiri Torku Konyaspor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş ve Galatasaray'la kıran kırana şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe bugün Saracoğlu'nda zorlu bir sınava çıkacak.

ÜÇ EKSİK VAR
Sarı-Lacivertliler, sezonun flaş takımlarından biri olan Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Torku Konyaspor'u konuk edecek. Saat 17.00'da başlayacak olan maçı Ali Palabıyık yönetecek. Fenerbahçe'de Ba, Caner ve Markovic takımdaki yerini alamayacak.

910 GÜN SONRA KADIKÖY'DE
Konya'nın hocası Aykut Kocaman 2.5 yıl sonra ilk kez Şükrü Saracoğlu'na ayak basacak. Fenerbahçe tarihinde çok önemli bir yeri olan Aykut Kocaman'ın Kadıköy hasreti bugün sona erecek. Başarılı teknik adam tam 910 gün sonra, Konyaspor'un hocası olarak Şükrü Saracoğlu'na çıkacak.

G.SARAY'I YENMİŞTİ
Kocaman, Fenerbahçe'nin başında Kadıköy'de çıktığı son maçta 12 Mayıs 2013'te Galatasaray'a karşı 2-1'lik galibiyet elde etmişti. Tribünlerin Kocaman'a gösreceği tepki merak ediliyor.

TOPAL&SOUZA CEZA SINIRINDA
F.BAHÇE'
de Torku Konyaspor maçı öncesi iki isim sarı kart sınırında bulunuyor. Mehmet Topal ve Josef de Souza, bugünkü karşılaşmada sarı kart görürse 12. haftadaki Mersin deplasmanında forma giyemeyecek.