Gomez'e çok ihtiyacımız var

"Mario Gomez formda olunca durdurulması çok zor bir şovalyedir. Ona çok ihtiyacımız var." "Ritmi ve kendine güveni çok önemli. Mario Gomez'le sayısız başarılara imza atmak istiyoruz."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Kasım 2015 Güncelleme 08 Kasım 2015, 00:19
Gomez’e çok ihtiyacımız var

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın gol silahı Mario Gomez'in uzun bir süreden sonra yeniden Almanya Milli Takımı'na çağrılması geniş yankı uyandırdı. İngiliz basını Gomez'e geniş yer ayırırken Reuters haber ajansının, "Türkiye'de formunu bulan Gomez Almanya Milli Takımı'na geri döndü" başlıklı haberini kullandı. Joachim Löw'ün İstanbul'a gelerek Beşiktaş'ın oynadığı maçta Gomez'i izlediğini duyuran İngiliz basını Löw'ün Gomez hakkındaki sözlerine de yer verdi. Gazeteler Löw'ün Gomez için sarfettiği "O formda olunca durdurulması zor bir şovalyedir. Ona çok ihtiyacımız var. Ritmi ve kendine güveni çok önemli. Mario Gomez'le sayısız başarılara imza atmak istiyoruz. O her takım için çok değerli bir oyuncu. Türkiye'de ve Avrupa'da harika goller atıyor" ifadesine de yer verdi

GOMEZ'İ HİÇ BU KADAR İSTEKLİ GÖRMEDİM
İngiliz basını Löw'ün Almanya Milli Takımı'nın son zamanlarda çektiği gol kısırlığını Gomez ile gidermek istediğini öne sürerek Löw'ün Alman yıldız için ayrıca, "Forvette bizim için çok büyük bir güç olacak. Gomez'i son yıllarda hiçbu kadar istekli ve hırslı görmemiştim. Beşiktaş'ta büyük bir değişime uğradığı kesin. Onunla birlikte kupalar kazanmak en büyük isteğimiz" demesi de özellikle vurgulandı.

LÖW ONA ÇOK GÜVENİYOR
Beşiktaş 'ın yıldız futbolcusu Mario Gomez Beşiktaş'ta gösterdiği başarılı performansla Löw'ün gözüne yeniden girmeyi başardı. Bir süredir milli formaya hasret kalan Alman futbolcu yeniden milli takıma seçilmesiyle Bursaspor maçı öncesi büyük moral kazandı.