Hedef 103 gollük rekor

Ligde namağlup şampiyonluk ve en farklı kazanan takım rekorlanrı elinde tutan Beşiktaş şimdi de F.Bahçe'nin 103 gollük rekorunu kırmak istiyor. Şenol Güneş şimdiden bunun planlarını yapıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2015 Güncelleme 29 Ekim 2015, 00:30
Hedef 103 gollük rekor

İÇİNDEKİLER

BEŞİKTAŞ gözünü yeni bir rekora dikti. Ligde 9. hafta sonunda Galatasaray'ın 4 puan farkla önünde lider bulunan Siyah-Beyazlı takım Süper Lig tarihinde iki rekoru elinde bulunduruyor. 1991-92'de yenilmeden şampiyon olan Beşiktaş, "Namağlup tek şampiyon" olan tek takım özelliğini koruyor. Kartal 1989-90 sezonunda da Adana Demirspor'u 10-0 yenerek Süper Lig tarihinde en farklı skorla kazanan takım apoletini koruyor. 2 rekoru elinde bulunduran Beşiktaş gözünü şimdi de Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu 1988-89 sezonunda attığı 103 gole dikti. Fenerbahçe'nin 103 gollük bu rekorunu da tarihe gömmek isteyen Beşiktaş kalan 25 haftada bu rakama ulaşmak için şimdiden planlar yapmaya başladı.

FUTBOLCULARININ GOLCÜLÜĞÜNE GÜVENİYOR
ŞENOL Güneş her ne kadar, "Ben rekor dinlemem. Şampiyon olalım yeter" demesine rağmen Fenerbahçe'nin rekorunu kırmayı kafasına koyduğu öğrenildi. Takımda Gomez ve Cenk'in dışında Gökhan Töre, Quaresma, Olcay, Oğuzhan, Kerim ve M.Pektemek gibi isimlerin olması Güneş'in bu konudaki iştahını daha da artırdı. Güneş'in bu düşüncelerini yönetime de aktardığı gelen bilgiler arasında.

KASIMPAŞA TEHLİKELİ
Oğuzhan Kasımpaşa'nın tehlikeli bir ekip olduğunu söyleyerek, "Dikkatli olmalıyız" dedi.