El frenini Pereira çekti

F.Bahçe'nin hocası Pereira'nın Josef de Souza ile maç sonunda kavga etmesi ve ikinci yarıda takımı geri yaslaması taraftarları ve yönetimi çıldırttı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2015 Güncelleme 26 Ekim 2015, 00:41
El frenini Pereira çekti

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe son dakikalarda Galatasaray'dan yediği golle derbiden 1-1'lik skorla ayrıldı. Maç bittikten sonra ise gözler Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'ya çevrildi. Maç biter bitmez Brezilyalı oyuncu Josef de Souza ile tartışan ve Sambacı'ya eliyle işaret yapan Pereira taraftarların tepkisine neden oldu. Genç hocanın Souza'ya, "Soyunma odasında görüşürüz" demesi taraftarlar ve yönetimin sinirlenmesine neden oldu. Sosyal medyadaki taraftarlar bu görüntünün takım içindeki otoriteyi ve birlikteliği etkileyeceği görüşünde. Maç boyunca sahaya hakim olamayan Pereira, Ajax ve Galatasaray maçlarını kaybetmedi ama oynattığı futbolla da büyük tepki çekti. İkinci yarıda oynattığı futbol Fenerbahçe taraftarlarını tatmin etmedi.

GERİYE YASLANMASI YILDIRIM'I ÇILDIRTTI
Fenerbahçeli yöneticiler de Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın performansından bir hayli rahatsız. Özellikle başkan Aziz Yıldırım'ın ikinci yarıda oynanan futboldan rahatsız olduğu ve yakın çevresine dert yandığı öğrenildi. Pereira'nın ikinci yarıda takımı bir hayli geriye yaslaması Fenerbahçeli yöneticileri kahretti. Şükrü Saracoğlu'nda böylesine vasat bir futbol oynanması üzerine suçlu Pereira olarak gösterildi. Şimdi yönetimin hocayla yapacağı kritik görüşme merak ediliyor.