Cimbom'dan Aydınus isyanı

G.Saraylı futbolcular Diego'nun golünün ofsayt olduğunu iddia etti. Ayrıca Souza'nın Sneijder'e, Ba'nın da Burak'a yaptığı hareketin kırmızı kart olması gerektiğini savundular

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2015 Güncelleme 26 Ekim 2015, 01:51
Cimbom’dan Aydınus isyanı

İÇİNDEKİLER

Galatasaraylı oyuncular ve Sarı-Kırmızılı teknik heyet Fenerbahçe ile oynadıkları maçı yöneten hakem Fırat Aydınus'a büyük tepki gösterdi. Özellikle karşılaşmanın 37. dakikasında Fenerbahçe'nin attığı gole ofsayt itirazı yapan futbolcular Fırat Aydınus'a isyan etti. Bu pozisyonda Gökhan Gönül'ün sağdan yaptığı ortada ceza alanı içersinde bulunan Van Persie'nin ofsayt olduğunu savunan Sarı-Kırmızılı futbolcular hakem Aydınus'un bu golü geçerli saymasına isyan etti. Galatasaraylı oyuncular pozisyonun öncesinde Sabri'nin topu elle kontrol ettiği anda yardımcı hakemin bayrak kaldırıp Fırat Aydınus'u uyardığını ancak Aydınus'un atışı kullandırmayıp oyunu devam ettirdiğini savundu. Bu pozisyonun devamında golün geldiğini öne süren Galatasaraylı oyuncular Fırat Aydınus'un büyük bir hata yaptığını iddia etti.

KAJER'İN BURAK'I DÜŞÜRMESİNE PENALTI İTİRAZI
GALATASARAYLI oyuncular Chedjou'nun gördüğü sarı kartın ağır olduğunu savunurken Sneijder'e Souza'nın yaptığı hareketin kırmızı kart olması gerektiğini öne sürdüler. Abdoulaye Ba'nın da Burak'a tekme attığını savunan futbolcular bunun da kırmızı kart gerektirdiğinde birleşti. Ayrıca Kajer'in de 72'de Burak'ı düşürmesinin kesinlikle penaltı olduğu da öne sürüldü.