İşte Hamzaoğlu farkı

Hamza Hamzaoğlu 2.2 gol ortalamasıyla 1996'dan beri G.Saray'ı açlıştıran tüm hocaları geride bıraktı. Başarılı hoca; Terim, Gerets, Mancini ve Lucecsu'yu bile geçmeyi başardı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2015 Güncelleme 23 Ekim 2015, 00:08
İşte Hamzaoğlu farkı

İÇİNDEKİLER

G.SARAY Benfica'yı yenerek Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma yolunda umutlandı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ise göreve geldiğinden beri takımını hem ligde, hem de Avrupa'da ayakta tutarak başarılı bir performans ortaya koydu. Hamzaoğlu'nun bir başka özelliği de Galatasaray'ı gol ortalaması yüksek bir takım haline getirmesi oldu. Hamzaoğlu 1996 yılından itibaren Galatasaray'ı çalıştıran tüm hocaları geride bırakmayı başardı. Sarı-Kırmızılı takımda göreve geldiğinden itibaren 48 maça çıkan Hamzaoğlu döneminde Cimbom rakip fileleri 107 kez sarsarken 2.2 gol ortalamasına ulaştı. Böylece Hamzaoğlu Fatih Terim, Gerets, Mancini, Prandelli ve Lucescu gibi isimleri solladı.

HAMZA HAMZAOĞLU'NU ERIC GERETS TAKİP ETTİ
Hamza Hamzaoğlu'nun ardından 1996'dan beri G.Saray'ı çalıştıran hocalar arasında 2. sıraya 2 gol ortalamasıyla Gerets elde etti. Gerets'in ardından Fatih Terim, Roberto Mancini, Lucescu ve Rijkaard 1.9 gol ortalaması yakaladı. Bu hocaları 1.7 ortalamayla Skibbe ve Feldkamp izledi. Hagi 1.6 gol ortalamasına ulaşırken Prandelli 0.9 ortalamasına ulaştı. Böylece Hamzaoğlu Galatasaray1996'dan itibaren çalıştıran ünlü hocaları gol ortalaması olarak geçmeyi başardı.