Herkese gereken cevabı verdik!

Pereira, "Takım gerçekten tüm eleştirilere yorumlara en iyi şekilde cevap verdi. Mücadelemizi gösterdik". Pereira, "Kazanmayı düşünen bizdik. Yürüyüşümüz devam ediyor. Şimdi Galatasaray maçına odaklanacağız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2015 Güncelleme 23 Ekim 2015, 01:49
Herkese gereken cevabı verdik!

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe'nin hocası Vitor Pereira, "Sabah kalktığımda hiçbir zaman öleceğimi düşünerek ayağa kalkmam. Mücadele etme isteği ile ayağa kalkarım. Bugün hayattayız. Pazar gününe kadar toparlanacağız ve mental açıdan güçlü bir Fenerbahçe sahada göstereceğiz. Galatasaray maçı çok önemli bir karşılaşma. Kazanmayı düşünen bugün bizdik. Top kazandık rakipten, bu şekilde hücumları organize etmeye çalıştık. Grupta her şey olabilir, yürüyüş devam ediyor. Bir süreliğine Avrupa Ligi sayfasını bir kenara bırakacağız ve bizim için çok önemli olan Galatasaray maçına odaklanacağız" ifadelerini kullandı. Portekizli teknik adamın daha sonraki sözleri ise takımı eleştirenleriydi.

SAHA İÇİNDE GÜCÜMÜZÜ GÖSTERDİK

Pereıra, "Takım gerçekten tüm eleştirilere, yorumlara en iyi şekilde cevap verdi. Seviyesini gösterdi ve mental açıdan güçlü bir duruş sergiledi. Biz kendi aramızda konuşmalarımızı yapıyoruz ve ne istediğimizi biliyoruz. Kayseri maçından sonra nedenleri vardır elbette ama, hiç kimse fırsatı kaçırmadı ve bizim üzerimize çok eleştiri geldi. Saha içinde mücadelemizi gösterdik" dedi.