Taşlar artık yerine oturdu

Türk Telekom Arena'da Benfica'ya karşı destan yazan Hamza Hamzoağlu, "Gruptan ya çıkarız, ya çıkamayız. Sonuna kadar mücadele vereceğiz. Artık taşlar yerine oturdu" dedi. Yasin-Olcan değişikliği için imalı konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2015 Güncelleme 22 Ekim 2015, 02:00
Taşlar artık yerine oturdu

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Türk Telekom Arena'da 2-1 kazanılan Benfica maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Hamza Hamzaoğlu galibiyeti değerlendirirken, "Artık taşlar yerine oturdu" ifadelerini kullandı. Hamzaoğlu, "Haftalardır bir çıkışımız vardı. Yediğimiz gol planları bozdu. Belki bir anlamda iyi de oldu. Onlar daha çok korumaya çekildiler, biz de baskı yapma şansı bulduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi futbol oynadılar, iyi yardımlaştılar. Şampiyonlar Ligi'ndeki hasreti sona erdirdik, inşallah yeni galibiyetlerle devam ederiz. Gruptan ya çıkarız, ya çıkamayız. Sonuna kadar mücadele vereceğiz. Aynı coşkuyla aynı mücadeleyi ortaya koyarak istediğimiz sonuçları alırız" dedi. Hamzaoğlu, Yasin ile ilgili olarak da, "Yasin bugün hücumda çok etkili olamadı. Carole'un kanadından da sık geliyorlardı. Yasin'in savunma yönü çok iyi olmadığı için oraya Olcan'ı koymayı düşündük. Ama yanlış yaptık herhalde." diye konuştu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE İDDİALI DURUMA GELDİK
SARI-KIRMIZILI takımın başkanı Dursun Özbek, "Çok güzel bir galibiyet aldık. Grupta her şey değişti. İddialı duruma geldik. Bundan sonraki Lizbon deplasmanından da puan çıkaracağımızı zannediyorum. Çok keyifli ve güzel bir maç oldu. İyi bir galibiyet aldık. Taraftarlarımıza armağan olsun" diye konuştu. Alınan galibiyetten ötürü çok sevinçli olduğunu vurgulayan başkan Özbek, "Güzel bir seri yakaladık. Takım giderek oturup, performansı yükseliyor. Savaşan bir takım var. Son derece güzel oynadık" dedi.