Adebayor bombası

G.Saray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Adebayor'ın menajeri tarafından kendilerine önerildiğini söyledi. Bu transferin devre arasında sonuçlanma ihtimali çok yüksek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2015 Güncelleme 21 Ekim 2015, 09:30
Adebayor bombası

İÇİNDEKİLER

Galatasaray' da sürpriz gelişmeler yaşanıyor... Sarı-Kırmızılı yönetim bir yandan mali kriterler konusunda UEFA'yı ikna etmeye çalışırken diğer taraftan Ocak ayında yapılacak ara transferlerde izlenecek yol haritasını belirlemeye çalışıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim bu gelişmeler yaşanırken ilginç bir teklifle karşı karşıya kaldı.
Tottenham'dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Adebayor'ın menajeri Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'le temasa geçerek yıldız oyuncuyu devre arası için Sarı-Kırmızılı takıma önerdi. Bu teklif karşısında şaşıran Ergün yönetim ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile temasa geçerek Adebayor'la ilgili son durumu aktardı. Bu oyuncunun bonservisi elinde olduğu için yönetim tarafından transferine sıcak bakıldığı gelen bilgiler arasında.
HAMZAOĞLU VE YÖNETİM YEŞİL IŞIK YAKTI
Cenk Ergün Adebayor konusunda yaşananları doğrulayarak, "Ocak ayında transfer yapmayacağımız şeklinde bir karar almadık. Teknik heyetin talepleri doğrultusunda ihtiyaç olan mevkilere oyuncu alabiliriz. Adebayor da bunlardan biri. Biz her zaman kendimizi hazır tutuyoruz" diye konuştu. Son olarak Tottenham'da oynayan Togo'lu futbolcunun yıllık 2 milyon Euro'yu kabul etmesi bekleniyor. Hamza Hamzaoğlu'nun da bu transfere yeşil ışık yaktığı ortaya çıktı.