Trabzon'un 4 yanı hüsran!

Şota Arvaladze'nin Trabzonspor'u Mersin deplasmanında adeta şoke oldu. Nakoulma (2) ve Vederson'un golleriyle kaybeden Fırtına'nın gollerini Cardozo ve Mbia kaydetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ekim 2015 Güncelleme 20 Ekim 2015, 00:43
Trabzon’un 4 yanı hüsran!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'na 3-2 yenilerek üst üste 4. mağlubiyetini aldı. 4. dakikada Özer Hurmacı'nın ters kanada gönderdiği uzun pasta top Yusuf Erdoğan'da kaldı. Yusuf'un ceza alanı dışından yaptığı sert vuruşta kaleci Muammer müthiş uzanarak topu kornere çeldi. 12'de Mersin İdman Yurdu gole çok yaklaştı. Vederson'un uzun pasına hareketlenen Pedriel, rakip ceza alanı içerisinde sağ çaprazdan kaleyi düşündü ancak top direği sıyırarak oyun alanını terk etti. 26'da Cavanda'dan topu kazanan Pedriel ceza alanına topu havalandırdı. İyi yükselen Welliton topu kafayla takım arkadaşı Nakoulma'ya aktardı. Nakoulma ceza alanının ön çizgisine yakın bir noktadan sol ayağıyla çok sert vurdu ve gol oldu: 1-0. 40'ta Trabzon savunmasının seyrettiği top kaleci Alvarado'dan döndü. Dönen topu Nakoulma ağlara gönderdi: 2-0.

TRABZONSPOR 61'DE ÜÇÜNCÜ GOLÜ YEDİ
Dakikalar 61'i gösterdiğinde Vederson'un yaklaşık 25 metreden sert şutu Alvarado'nun üzerinden ağlarla buluştu: 3-0. 69'da Cavanda'nın sert şutu direkten auta çıktı. 75'te Cardozo'nun kafayla attığı golle fark 2'ye indi: 3-1. 77'de Özer'in şutu direkten döndü. 90+4. dakikada Özer Hurmacı'nın ortaladığı topa iyi yükselen Mbia maçın skorunu belirledi: 3-2.

BU SEZON 7 TOPU DİREKTEN DÖNDÜ
Trabzonspor bu sezon en şanssız dönemlerinden birini yaşıyor. Mersin deplasmanında 3 topu direkten döndü. Karadeniz ekibinin sezon başından itibaren ise 7 topu direkten döndü. Formsuzluğun yanı sıra şanssızlık da Trabzon'un yakasını bırakmıyor.

CARL MEDJANİ'NİN GOLÜ GÜME GİTTİ
Trabzon bu sezon hakem hatalarından çok çekti. Mersin İ.Y. maçının 26. dakikasında Medjani'nin attığı gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Ancak pozisyon 11 cm. ofsayt değildi.

TRABZONSPOR'UN 3 TOPU DİREKTE!
Dünkü maçta 5 gol vardı. Mersin'den Pedriel atıldı. Trabzonspor'un 3 topu direkten döndü.