Samandıra'da seferberlik

Başkan Aziz Yıldırım tüm takımı, "Oynadığınız futbolu siz beğeniyor musunuz? Bu sene büyük bir yatırım yaptık. Bunun karşılığını görmek istiyoruz" diye uyardı. Pereira'ya da "Daha baskılı takım istiyorum" dedi. Samandıra'da seferberlik ilan edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ekim 2015 Güncelleme 20 Ekim 2015, 00:34
Samandıra’da seferberlik

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 8. haftasında Kayserispor deplasmanından 3 puanla dönen Fenerbahçe, galibiyete rağmen ortaya koyduğu futbolla eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Sarı-Lacivertli takımın sahadaki durumu en çok da Başkan Aziz Yıldırım'ı sinirlerlendirdi. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe soyunma odasına inen Başkan Yıldırım burada yaklaşık 45 dakika kaldı. "Bu futbolla işimiz zor" diyen Yıldırım, "Oynadığınız futbolu siz beğeniyor musunuz? Bu sene çok büyük yatırım yaptık. Bunun karşılığını görmek istiyoruz" ifadelerini kullanarak takımı uyardı. Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Selim Kosif de karşılaşma sonrasında oynanan futbolu eleştiren bir tweet atmış, "Deplasmanda bu kadar kötü oyuna 3 puan çok iyi, fakat bu futbol ilersi icin umit vermiyor' demişti. Bu uyarıların ardından Samandıra'da seferberlik ilan edildi.

AJAX VE GALATASARAY MAÇLARI KAYIPSIZ GEÇİLECEK!
Futbolcularıyla sürekli olarak toplu ve birebir görüşmeler yapan teknik direktör Vitor Pereira, önce perşembe gecesi UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax'ı sonrasında da Süper Lig'de pazar gecesi Galatasaray'ı yenerek önemli bir dönemeci kazasız atlatmayı planlıyor. Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Guillano Terraneo'nun da teknik direktör Pereira ile sürekli iletişim halinde olduğu gibi daha sık Samandıra'ya gitmesi bekleniyor.