Fenerbahçe'yle Süper Kupa'yı oynamak isteriz

Beşiktaş Başkanı 2011-12 sezonu öncesi yapılmayan Süper Kupa maçıyla ilgili olarak , "F.Bahçe'yle oynamaktan büyük bir keyif alırız" dedi. Orman UEFA'ya tazminat davası açmayı düşünmediklerini söyledi. Orman, "Devletin kuralları ile UEFA ve FIFA'nın kuralları ayrı" ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ekim 2015 Güncelleme 20 Ekim 2015, 00:13
Fenerbahçe’yle Süper Kupa’yı oynamak isteriz

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, TOÇEV'le ortak yürüttükleri projede 1903 çocuğa okuma imkanı sundukları organizasyonda konuştu. Orman, Fenerbahçe ile 2011-12 sezonu öncesi yapmaları gereken ancak şike davası nedeniyle oynanmayan Süper Kupa finali hakkında da görüş bildirdi. Orman "Bu maç için Yargıtay'ın nihai kararını bekleyeceğiz. Onama çıkarsa biz de ona göre hareket edeceğiz. Niye oynamak istemeyelim, zevkle. Fenerbahçe ile oynamaktan büyük keyif alırız" ifadelerini kullandı. Kısa süre önce 'şike davasında' çıkan beraat kararını değerlendiren Orman "Mahkeme Beşiktaş'ın suçsuz olduğuna karar verdi. İlk gün- den beri ifade ediyorum, kulübümüzü temsil eden arkadaşların suçlu olduğuna hiç inanmadık" dedi.

UEFA'YA DAVA AÇMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman UEFA'ya dava açmayı düşünmediklerini söyledi. Orman "Devletin kuralları ile UEFA ve FIFA'nın kuralları ayrı. Türk mahkemelerine göre karar verilmedi. Sıfır tolerans var, kendi yargıçları var, kendi hür iradeleri ile karar veriyorlar" ifadesini kullandı.

ÇATI 10 GÜNDE MONTE EDİLECEK
Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman TOÇEV
'le ortak yürüttükleri projenin organizasyonunda stadın durumuna da değindi. Orman, "Çatı 10 gün içinde yerine monte edilecek. Yavaş yavaş yükseliyor. Zor bir süreç. Hatasız gitmek istiyoruz. Bizim için stadın bir an önce bitmesi önemli. Planlarımızı ona göre yaptık. Ayrıca tribünler için de tek tek sponsorlarla anlaşacağız" dedi

TANITIMA KATILDI
Orman Beşiktaş ile Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı arasındaki işbirliği toplantısına katıldı.