Derbi sosyal medyada başladı

Fenerbahçeli taraftarlar 1999'dan bu yana Kadıköy'deki yenilmezlik serisine vurgu yapıyor. Galatasaraylılar ise 'Rüya Takım' olarak adlandırılan F.Bahçe'nin oynadığı futbolu 'ti'ye alıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ekim 2015 Güncelleme 20 Ekim 2015, 00:26
Derbi sosyal medyada başladı

İÇİNDEKİLER

HAFTA içinde Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde çok önemli sınavlar olsa da Türkiye şimdiden pazar günü oynanacak Fenerbahçe- Galatasaray derbisine kilitlenmiş durumda... İki takım taraftarları, derbiye daha 5 gün olmasına rağmen sosyal medyada atışmaya başladı. 1999'dan bu yana Cimbom'un Kadıköy'de kazanamamasına vurgu yapan Fenerbahçeliler işte bu tweet'leri atıyor: "G.Saray Kadıköy'de Fenerbahçe'yi en son yendiğinde; Sabri çocuktu", "G.Saray Kadıköy'de Fenerbahçe'yi en son yendiğinde; Facebook, Twitter yoktu", "G.Saray Kadıköy'de Fenerbahçe'yi en son yendiğinde; ABD Başkanı Clinton'dı, Messi altyapıda top oynuyordu."

BU ATIŞMALAR HERKESİN DİLİNDE!
GALATASARAY cephesi ise bu esprilere karşılık, yaptığı transferlerle 'Rüya Takım' olarak adlandırılan F.Bahçe'nin oynadığı kötü futbolu 'ti'ye alıyor. İşte Sarı- Kırmızılı taraftarların tweet'leri: "Rüya takım dediler, futboluyla taraftarına kabusu yaşatıyor", "Fenerbahçe, Pereira'yı kovmak için görüşmelere başlandığını Borsa'ya bildirdi", "Hayatlar Van Persie, hayatlar tam tersi."

OLSUN, BİZ DE KUPA KALDIRDIK
G.SARAYLI taraftarlar 1999'dan bu yana Fenerbahçe deplasmanında yaşanan galibiyet özlemiyle ilgili atışmalara 'kupa'lı yanıt veriyor. Sarı- Kırmızılılar, "Belki 16 yıldır kazanamıyoruz ama Kadıköy'de kupa kaldırdık. Bu da 10 galibiyete bedel" ifadesini kullanıyor.

İDDAA'YA GÖRE BANKO FENER!
PAZAR günü Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak derbinin oranları açıklandı. İddaa, 1.70 oran belirlediği Fenerbahçe'yi açık ara favori gösterdi. 16 yıldır Kadıköy'de gülemeyen Galatasaray için 3.20 oran belirlenirken, beraberliğin oranı ise 3.30 oldu