Vicdanlarda aklanmadılar

"Kötü sonuçlar alındığında sadece Terim'in eleştirilmesi de yanlış. Oyuncu takımında kötü ise Fatih hoca ne yapacak? Bizim de sorumluluğumuz var". "Şike konusunda o zaman bir karar verildi. Şimdi başka bir karar. Belki 2 yıl sonra başka bir karar verilecek... Ama vicdanlarda aklanmadılar..."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ekim 2015 Güncelleme 16 Ekim 2015, 00:00
Vicdanlarda aklanmadılar

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş A'dan Z'ye açıklamalar yaptı. Tecrübeli teknik adam transfer sinyali verirken 3 bölgeyi işaret etti. Başarılı hoca, "Transfer döneminde kaleci, stoper ve sol bek alabiliriz" dedi. Franco konusunda da konuşan Terim, "Mustafa Pektemek başta olmak üzere oynamayan oyuncular iyi çalışıyor. Milosevic çok iyiye gidiyor ama Franco sanki bizim oyuncumuz değil gibi duruyor. Pozisyon alması kafa topları iyi. Ancak geri dönüşleri çabuk oyuncular karşısındaki durumları istediğimiz gibi değil. Özellikle stopere oyuncu baktığımız doğru" diye konuştu. Gökhan Töre'nin kırmızı kart görmesini de değerlendiren Güneş, "Önemli olan bu hataların sık sık yapılmamasıdır. Eğer aynı oyuncu benzer hataları sık sık yapıyorsa olumsuz yönde değerlendirilir ve ona göre tedbir alınır. Gökhan üzgün olduğu için üstüne gitmedik" ifadesini kullandı.

HUKUK DEĞİŞKEN... VİCDANLARDA AKLANMADILAR!
ŞİKE davasının sonuçlanmasıyla ilgili olarak da konuşan Güneş, "O döneme hiç girmek istemiyorum. Hukuk adamlara göre yer değiştiriyorsa burada hukuk yoktur zaten. O zaman bir karar verildi ve bu karar doğru denildi. Şimdi başka bir karar verildi ve bu sefer de bu karar doğru dendi deniliyor. Belki 2 sene sonra yine değişecek. O zaman burada adaletten bahsedemeyiz. Hukukta belirsizlik olmaz. Bir yerde cinayet varsa katil vardır, ölü vardır" diye konuştu.

BAŞKAN AZİZ YILDIRIM'I DESTEKLİYORUM

ŞENOL Güneş, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Tesislerde istediğim yere girerim" sözlerine destek vererek, "Aziz bey doğru söylüyor kendisini destekliyorum. Bizim başkanımız da her yere girebilir, ben de girebilirim. Böyle bir hakkımız var ama burada farklı bir yaşam alanı oluşturmaya çalışıyoruz. Futbolcular burada aileleri ile de vakit geçirebilmeli ve bunu yaparken bizden rahatsız olmamalı" ifadesini kullandı.