Tek yürek tek hedef

Hollanda ve Çek Cumhuriyeti zaferleriyle 3. sıraya yükselen Ay-Yıldızlılar gruptaki son maçında İzlanda'yı ağırlayacak... Milliler berabere bile kalsa baraj maçı oynamaya hak kazanacak. Eğer yenilirsek Hollanda'nın kaybını bekleyeceğiz...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2015 Güncelleme 13 Ekim 2015, 00:15
Tek yürek tek hedef

İÇİNDEKİLER

Haydi Türkiyem bir daha... Milli Takımımız, Euro 2016 elemeleri A Grubu'ndaki final maçına bu akşam İzlanda karşısında çıkacak. Konya Torku Arena'da saat 21.45'te başlayacak zorlu mücadeleyi İtalyan Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi yönetecek. Hollanda ve Çek Cumhuriyeti galibiyetleriyle grupta 3. sıraya yükselen Milli Takımımız bu akşam İzlanda önünde 1 puan dahi alsa baraj maçı oynamaya hak kazanacak. Eğer İzlanda karşısında sahadan yenilgiyle ayrılırsak, o zaman gözümüzü Amsterdam'a çevireceğiz. Hollanda, Çek Cumhuriyeti'ni yenemezse, Ay-Yıldızlılar yine grubu 3. bitirebilecek ve kura sonrasında bir takımla final bileti için baraj mücadelesine çıkacak.

İZLANDA KARŞISINDA 8 MAÇTA 1 KEZ KAZANDIK
Ay-Yıldızlılar'da sakatlığı süren Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Türkiye, İzlanda ile tarihinde 9. kez karşı karşıya gelecek. Ay-Yıldızlılar şimdiye kadar oynadığı 7'isi resmi, 1'i özel toplam 8 karşılaşmalarda; 1 galibiyet, 2 beraberlik alırken, 5 kez de yenildi. Milliler, bu karşılaşmalarda attığı 9 gole karşılık, kalesinde 15 gol gördü. A Grubu'nun açılış maçında İzlanda ile karşılaşan Türkiye sahadan 3-0'lık yenilgiyle ayrılmıştı.